Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Става" - страница 13
Практикувам това, което проповядвам, когато става въпрос за хранене.
Мехмет Оз
Винаги ще обичам рап, без значение какво става.
Нас
Ако напиша мюзикъл, нямаше да е за мен. Въпреки че правя някаква магия, така че вероятно ще става дума за магьосник, който се появяваше и отново се появяваше навсякъде.
Нийл Патрик Харис
Понякога това, което изглежда като предаване, изобщо не е предаване. Става дума за това, което се случва в сърцата ни. За да виждате ясно какъв е животът и да го приемате и да му бъдете верни, каквато и да е болката, защото болката от това да не бъдете верни на него е много, много по-голяма.
Никълас Еванс
Колкото повече изучава историята на сградата на американската нация, толкова по-ясно става, че може да бъде справедливо описан като лабораторен експеримент в разбирането и решаването на световните проблеми на утрешния ден.
Никълъс Мъри Бътлър
Това е свободно общество. Но не казвайте на света, че можем да изхраним сегашното население без химически торове. Точно тогава тази дезинформация става разрушителна.
Норман Борлауг
Мисля, че децата бавно започват да осъзнават, че това, което учат, е свързано с други неща, които знаят. Тогава ученето започва да става все по-вълнуващо.
Нортън Джъстър
Съюзът е много повече от мен и когато мислите, че съюзът сте вие и не става въпрос за това кого представлявате, мисля, че сте загубили морала и фокуса си и целта на вашето ръководство.
Анди Стърн
Паметта на възрастните става по-ясна и ясна с времето. Няма съжаление.
Андреа Камилери
С напредването на възрастта всякакви неща стават по-малко смешни. След като човек има деца, всяка жестокост, свързана с деца, става далеч по-забавна, отколкото когато е бил на милостта на децата на своите приятели и роднини.
Патрик О'Рурк
Човек става истински човек само в момент на вземане на решения.
Паул Тилих
Връзката ми с растенията става все по-близка и по-близка. Те ме успокояват; Харесва ми да съм в тяхната компания.
Петер Зумтор
Основните физични закони, необходими за математическата теория на голяма част от физиката и цялата химия, са напълно известни и трудността е само в това, че точното прилагане на тези закони води до уравнения, които са твърде сложни, за да бъдат разрешими. Следователно става желателно да се разработят приблизителни практически методи за прилагане на квантовата механика, които могат да доведат до обяснение на основните характеристики на сложните атомни системи без твърде много изчисления.
Пол Дирак
С течение на времето става все по-очевидно, че правилата, които математикът намира за интересни, са същите като тези, които природата е избрала.
Пол Дирак
Извършването на проекти от реалния свят е, според мен, най-добрият начин да се учим, а също и да ангажираме света и да разберем за какво става въпрос в света.
Рей Кързуайл
Колкото повече мислите за нещо, толкова по-важно става, толкова по-важно е за вас и толкова по-важно ще стане за публиката.
Рей Лиота
Не е достатъчно да отделите време за децата си. Има определени етапи в живота им, когато трябва да им отделите времето, когато те го искат. Не можете да управлявате семейството си като компания. Не става.
Андрю Гроув
Всеки, който ме познава, знае за какво става дума и аз съм много британски актьор, европейски актьор.
Робърт Карлайл
Според мен, противозачатъчните таблетки са променили женската психология. Ако помислим за милионите жени, които ежедневно са приемали и приемат хормони, става ясно, че това не може да остане без следа. Аз наистина вярвам, че без таблетките феминизмът не би се развил до такъв абсурд.
Роман Полански
В широк смисъл, като обработка на всичко, което човек чува или става свидетел, цялата художествена литература е автобиографична - въображението е смляно през мелницата на паметта. Невъзможно е да се разделят двете съставки.
Рохинтън Мистри
Скуката е най-големият проблем. Същата позиция. Същият ден от седмицата. Става скучно, когато не носите добавени цветя вкъщи.
Рут Уестхаймер
Не е важно на колко години си. Може да си на 99, и да си останеш дете. И докато си дете, получаваш всичко, знаеш всичко, което става около теб.
Сид Вишъс
Предишна
1
...
12
13
(Текуща)
14
...
50
Следваща