Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Става" - страница 12
Писателя е това, което пише, и той става това за което пише. Именно затова аз избягвам да пиша книги, които злото побеждава.
Дийн Кунц
Има опасност в интернет и социалните медии. Идеята, че информацията е достатъчна, че все повече информация е достатъчна, че не е нужно да мислите, просто трябва да получите повече информация - става много опасна.
Едуард де Боно
Меси е истинската сделка, когато става дума за номер 10. Той представлява вид футбол, който надхвърля границите.
Алесандро Дел Пиеро
Човек става смел, когато няма какво да губи. Ние сме страхливи само когато има нещо друго, за което можем да се вкопчим.
Карлос Кастанеда
Днес всички говорят за ROCK, но той става все по-лош. Защо? Понеже всичките са забравили за ROLL!
Кийт Ричардс
Песимистът е този, който не става да излиза от ваната, чувайки звъненето на телефона.
Куентин Крисп
Колкото по-остра и интензивна е класовата борба, толкова по-дълбока е социалната криза, колкото по-интензивна става политиката, толкова по-концентрирана и безмилостна става държавната власт и толкова по-открито сваля булото на морала.
Лев Троцки
Толкова много има да се учи, а толкова много не става въобще за учене.
Ашли Брилиант
Ако на човек може да му се вярва, договор не е необходим, ако не може да му се вярва - договорът става излишен!
Жан-Пол Гети
Най-големият страхливец става звяр, щом почувства зад себе си някаква сила.
Стефан Цвайг
Всеки проблем, който разреша, става правило, което впоследствие ми помага да реша други проблеми.
Рене Декарт
Може би отчасти трябва да обичаме книгите като родители, баби и дядовци и учители, за да предадем тази страст към историите на децата си. Не става въпрос за тестване и четене на схеми, а за любовни истории и предаване на тази страст на нашите деца.
Майкъл Морпурго
Трябва да получите страхотно заглавие, за да привлечете вниманието в блога си – става дума за примамката, а не за пръчката.
Майкъл Хаят
Когато човек престане да мечтае, той става възрастен. Не преставайте да мечтаете!
Максим Аверин
Вътре във вас в момента е силата да правите неща, за които никога не сте мечтали. Тази сила става достъпна за вас точно когато можете да промените вярванията си.
Максуел Малц
Обичам да правя метахумор, стига да не става прекалено разсейващ и да е фин.
Марк Гугенхайм
Когато става революционен акт да се яде истинска храна, ние имаме проблеми.
Марк Хаймън
Ако нямате съвест, какво е поведението ви? Очевидно, ако нямате съвест, ако нямате наистина... любов, тогава единственото, което ти остава, е играта - става въпрос за контролиране на нещата.
Марта Стаут
Много съм доволна от всичко, което става с мен.
Мартина Стоесел
Това, което си представяме в ума си, става наш свят.
Масару Емото
В живота най-трудните решения често трябва да се вземат повече от веднъж. Но всеки път става по-лесно.
Матю Кърби
Класиката не е за древния свят. Отчасти става въпрос за древния свят, но е за нашия разговор. По този начин се опитваме да говорим с древността.
Мери Биърд
Предишна
1
...
11
12
(Текуща)
13
...
50
Следваща