Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Било" - страница 2
Причината, че има толкова малко добре написани книги е, че толкова малко хора, които пишат, знаят каквото и да било.
Уолтър Бейджхот
Младостта би била идеално състояние, ако настъпваше по-късно.
Хърбърт Аскуит
Спирането на музикалния поток би било като спиране на самото време, невероятно и немислимо.
Арън Копланд
Най-използваната фраза в моята администрация, ако бях президент, би била "Какво, по дяволите, искаш да кажеш, че сме останали без ракети?"
Глен Бек
Никога не съм била материално момиче. Баща ми винаги казваше да не обичам нищо, което не може да ми отвръне с обич.
Имелда Маркос
И Бог като нас страда от амбицията да направи съдбата по-необикновена, отколкото е била предвидена за Него – да, Бог е като мене, но малко повече.
Норман Мейлър
Ако откриехме, че ни остават само пет минути, за да кажем всичко, което искаме да кажем, то всяка телефонна кабина би била окупирана от хора, обаждащи се до заекване на други хора с уверения, че ги обичат.
Кристофър Морли
Каквото и да е било казвано лично за мене, е без значение. Когато аз пея, аз вярвам. И съм честен.
Франк Синатра
Страхът от това да се превърнеш в "бил съм", пречи на някои хора да станат, каквото и да било.
Ерик Хофер
Възприятието е силно, а зрението слабо. В стратегията е важно да виждаш отдалечените неща, какво би било ако те бяха близки, и отделно да га гледаш близките неща.
Миямото Мусаши
Трябва да продължавам да дишам. Би било най-лошото ми бизнес решение ако не го правя.
Стив Мартин
Не мога да кажа каква е истината, аз разказвам приказката такава, каквато ми е била обяснена.
Уолтър Скот
В политиката нищо не се случва случайно. Ако това се случи, можете да се обзаложите, че е било планирано по този начин.
Франклин Делано Рузвелт
Ако хората са толкова лоши с религията, какво би било без нея?
Бенджамин Франклин
Мисля, че би било интересно ако старите хора се разболеят от анти - Алцхаймер болест и по този начин бавно започнат да възстановяват изгубените спомени на други хора.
Джордж Карлин
Не съм загрижен, че целият ад ще се освободи, а ЧЕ част от ада ще се освободи...тогава би било много по-трудно за установяване.
Джордж Карлин
За мен поезията не е била цел, а страст.
Едгар Алън По
Не помня, кога не съм била знаменита.
Елизабет Тейлър
Не зная дали рибата би била няма, ако би имала толкова тайни, колкото ние.
Станислав Йежи Лец
Ако правителството беше продукт, продажбата му би била незаконна.
Патрик О'Рурк
Войната е с нас още от зората на цивилизацията. Нищо не е било по-постоянно в историята от войната.
Робърт Ауман
Правилото ми е никога да не ме губят самообладание, докато не би било пагубно да го запазя.
Шон О'Кейси
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
...
51
Следваща