Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Било" - страница 19
Времето винаги е било използвано срещу нас на определено ниво. Изобретението на часовника ни направи отговорни пред работодателя, даде ни стандартна мярка и управление на хронометъра, а също така доведе до изискването лихвоносната валута да расте с течение на времето, изискването за разширяване на нашата икономика.
Дъглас Рушкоф
Въпреки че Гугъл е раздал почти всичко, което може да предложи - от търсене и карти до имейл и приложения - това винаги е било част от по-големия му модел на приходи: стотинките на място, което получава за засяването на цялата вселена на Гугъл за търсене и услуги с все по-целенасочена реклама.
Дъглас Рушкоф
Представете си какво би било, ако не знаете, че вечерните новини се финансират главно от "Голямата фармация". Наистина бихте повярвали на нещата, които казват. Може дори да си помислите, че това са важните истории.
Дъглас Рушкоф
Ако изборите можеха да изменят каквото и да било, отдавна биха ги забранили.
Ема Голдман
Другото предимство е, че при конвенционалните производствени процеси фабриката отнема много време, за да произведе количество продукт, равно на собственото си тегло. При молекулярните машини необходимото време би било нещо като минута.
Ерик Дрекслер
Победата ми за президент, ако се беше случила, би била изкуствена по отношение на социалистическата партия. Може би на смъртния си одър ще съжалявам за решението си, но в момента живея в мир с него.
Жак Делор
Отстрани всичко ви се е струва, че е било лесно и гладко за мен, но това не винаги е така. Животът е раиран. Имах трудности в кариерата си поради факта, че винаги съм искал да действам достойно.
Жан Рошфор
Ако ме попитат какво най-голямо желание което имам, бих казал, че искам да остана инфантилен старец. Това би било най-доброто отмъщение за комплексираният младеж, която някога бях.
Жан Рошфор
Мисля за архитектурата през цялото време. Това е проблема. Но винаги съм била такава. Сънувам я понякога.
Заха Хадид
Трябва да изглежда така, сякаш винаги е било така, сякаш природата го е направила така. Това е добър дизайн.
Зеп Холцер
... винаги е било трудно за нас да водим проверен живот като корпорация. Винаги съм чувствал, че една компания има отговорността да не чака правителството да й каже какво да прави или да чака потребителя да й каже какво да прави, но веднага щом установи, че прави нещо нередно, спрете да го правите.
Ивон Шуинар
Ясно е, че Евангелието на Юда се е присъединило към другите грандиозни открития, които взривяват мита за монолитно християнство и показват колко разнообразно и завладяващо е било ранното християнско движение всъщност.
Илейн Пейджълс
Имам съчувствие към всеки, който намери утеха навсякъде, където можем. И много хора го намират в религиозната традиция, каквато е била. Искам да кажа, че обичам голяма част от тази традиция. Но по някакъв начин това просто не ми говореше по начина, по който го прави на някои.
Илейн Пейджълс
Някак си безсмъртието се счита за преимущество във вампирският живот, но аз лично не виждам в безсмъртието нищо добро. Неуязвимостта уморява всекиго. Безсмъртието идва ръка за ръка със самотата, а аз, макар и да обичам да съм сам, съм привикнал да се наслаждавам на естественият ход на събитията. На мен ми харесват промените, и за мен би било мъчително да остана на място, в място без да се движа напред.
Иън Сомърхолдър
Разчупете леда или издърпайте това, което живее в полумрака, в пълната светлина на речта - това, което се случва, е същото: това, което сега се вижда и сега се схваща, не е в своята яснота сянката, която е била.
Йенс Петер Якобсен
За съжаление, не мога да чета почти толкова, колкото искам, защото винаги работя върху собствените си неща, било то романите или колоните във вестниците.
Карл Хайасън
Фейсбук изглежда смята, че би било освобождаващо, ако каналът за новини на всеки може да бъде персонализиран, така че хората да виждат само и точно това, което искат. Не вярвайте. Това е затвор.
Кас Сънстейн
Вярвам, че вместо на хубави лъжи на хората трябва да им се казва истината, колкото и грозна да е тя. Какво можем да направим, съдбата не е била благосклонна към нас; но с помощта на Бог ще надделеем.
Алия Изетбегович
Просто се надявам децата ми да получат достатъчно основа, за да си спомнят какво е било преди технологиите, колко хубаво е това. Защото си спомням.
Кери Смит
Обичам Сан Франциско. Би било идеално място за меден месец.
Ким Новак
Никога не съм била свободна през целия си живот. Вътре винаги съм се преследвала. Станах непоносима към себе си. Живея в разкъсваща двойственост. Привидно съм свободна, но съм затворник в себе си.
Кларис Лиспектор
Само невъзможното има истински чар; възможното е било вулгаризирано, като се случва твърде често.
Кларк Аштън Смит
Предишна
1
...
18
19
(Текуща)
20
...
51
Следваща