Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Било" - страница 16
Рисуването е била усмихната любовница за мнозина, но за мен е била жестока тревога; Не аз я изоставих, а тя мен.
Самюъл Морз
Евреи, чернокожи - всички хора, които са мразени или са страдали, било като индивиди, или като народ - използват хумор. Това е умение за оцеляване.
Сара Силвърман
Винаги съм била силна феминистка и смятах, че образът на моделите е вреден за жените. Цялото нещо наистина ме притесняваше. Бих помислила да се откажа веднъж седмично.
Сафрън Бъроуз
Абсолютното пространство, тоест белегът, към който би било необходимо да се отнесе земята, за да се знае дали тя наистина се движи, няма обективно съществуване.
Жул Анри Поанкаре
Повече от всичко, осъзнавам, че съм била благословена да правя страхотна музика.
Сиара
Не съм брутален или жесток към животните. Моята мисия винаги е била да спасявам кучета - особено проблемни и изоставени кучета. Посветих живота си на това.
Сизар Милан
Може ли андроид да слуша хленченето, молбите за напредък и молбите за насоки и обич, които се изсипват от подчинените? Разбира се, че може. Честно казано, всичко това би било по-лесно за робота, отколкото за мен.
Стенли Бинг
Без значение каква е била историята ви, вашата съдба е това, което създавате днес. Какво ще създадете?
Стив Мараболи
Най-щастливата, която някога е била, беше с него и най-тъжната. Това ли беше истинският тест за любовта?
Стюарт О'Нан
Най-лошата ми среща би била с някой нервен, който няма какво да каже. Харесвам хора, които ме вдъхновяват.
Тамара Мелън
Ако трябваше да обобщя Базелския конгрес с една дума - която ще се пазя от произнасяне публично - тя би била следната: В Базел аз основах еврейската държава. Ако днес го кажа на глас, ще ми отговорят всеобщ смях. Ако не след 5 години, със сигурност след 50, всеки ще го разбере.
Теодор Херцел
Срещите, разбира се, могат да се провеждат навсякъде и не би ли било хубаво да видите вашите колеги да се излежават на тревата със събути обувки?
Том Ходжкинсън
Да се надяваме, че най-добрите учители не крещят на учениците си - защото те са умели да ухажват, както и да изискват максималните усилия от другите. За древните гърци и римляни това ухажване само по себе си е било достатъчно изящно изкуство, за да бъде централен фокус на образованието.
Том Чатфийлд
Мисля, че е възможно до известна степен да се направят тези сравнения. Проблемът е в детайла, с който може да се направи сравнението. Разбира се, първото място за подобно сравнение би било да се поискат показания от различни хора и хората да бъдат докладвани за това, което преживяват.
Антонио Дамазио
Обичам да разказвам истории и разказвам истории, които ме интересуват. Би било скучно да се налага да ходите само в най-добрите ресторанти. Това би било мизерия за мен.
Антъни Бурдейн
Във всеки "самобитен" гений, било то художник или учен, има някаква тайна - както при хазартния играч или както при медиума.
Уистън Хю Одън
Някои казват, че СПИН е дошъл от маймуните и аз се съмнявам, че тъй като живеем с маймуни от незапомнени времена, други казват, че това е било проклятие от Бог, но аз казвам, че не може да бъде това.
Уангари Маатаи
Убеден съм, че Нигерия би била по-силно развита страна без петрола. Иска ми се никога да не бяхме помирисвали изпаренията на петрола.
Уоле Шоинка
Човешката природа е да злоупотребява със знанието и властта, било то в областта на науката, правителството или Уолстрийт. Извадете Бог от картината и ще имате истински проблеми.
Франк Перети
Каква вяра не е била използвана от демагозите като тояга над нечия глава?
Франсис Колинс
Наясно съм, че има рекламирани определени продукти - хранителни продукти - без "никакви химикали". Е, това би било доста трудно да се организира, тъй като всичко около нас се състои от атоми и молекули - химикали - включително ние самите.
Франсис Колинс
Модата никога не е била красива, защото тя прави уродливо всичко, което я е предшествало.
Франсоаз Жиро
Предишна
1
...
15
16
(Текуща)
17
...
51
Следваща