Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Било" - страница 14
Никакво добро решение не е било взето на въртящ се стол.
Джордж Патън
Не трябва да се вярва, че нещо съществува само затова, защото би било ужасно, ако не съществува. "От ужасното доказателства няма."
Жан Ростан
Човешкият живот се живее само веднъж и затова ние никога няма да узнаем кое наше решение е било добро и кое - лошо. В дадена ситуация сме могли да решаваме само веднъж и не ни е бил даден втори, трети, четвърти живот, за да сравняваме различни решения.
Милан Кундера
Но само в мечтите си хората могат да бъдат истински свободни. Винаги е било тъй и винаги така ще бъде.
Робин Уилямс
Какво би било, ако имах какво да защитавам - дом, държава, семейство - и се озовах нападнат от тези призрачни мъже, тези доверчиви момчета? Как се бориш с враг, който се бие нито с вражда, нито с гняв, но подчинявайки се на заповеди от началници, без протест и без съвест?
Амитав Гхош
Всички знаем, че страхотните спомени от нашето детство са малките триумфи – няма значение дали това е било в писане, изкуство, на хокейното игрище или на футболното игрище. Това е нещо, което те кара да се чувстваш – "Мога да правя тези неща."
Майкъл Морпурго
Нашият век е епохата на боговете. Има много, големи и малки и те изпълниха цялата вселена. Това не винаги е било така. Силно подозирам, че някога Вселената се е справила без Богове.
Майкъл Муркок
Отглеждането на царевица, което от биологична гледна точка винаги е било процес на улавяне на слънчевата светлина, за да се превърне в храна, не в малка степен се е превърнало в процес на превръщане на изкопаемите горива в храна.
Майкъл Полан
Когато завърша първа чернова, винаги е точно толкова бъркотия, колкото винаги е било. Все още правя едни и същи грешки всеки път.
Майкъл Шейбон
В полето аз съм отсъствието на поле. Винаги е така. Където и да съм, аз съм това, което липсва. Когато вървя, разделям въздуха и винаги въздухът навлиза, за да запълни пространството, където е било тялото ми. Всички имаме причини за преместване. Премествам се, за да поддържам нещата цели.
Марк Странд
Убедени сме, че Турция би била полезен член на Европейския съюз.
Марти Ахтисаари
Има причина да е било престъпление в щатите на Конфедерацията да научиш роб да чете: грамотността е сила.
Мат Таиби
Ако хората бяха цифри, семейството би било общият им знаменател.
Матю Макконъхи
Правя толкова много ревизии, докато вървя; Чудя се как бих могъл да пиша книги, ако не бях израснала в компютърната епоха. Мисля, че бих била много различен писател. Установявам, че изрязвам и поставям, променям нещата и изтривам цели параграфи постоянно.
Меган Макафърти
Треперя да мисля за прекарване на вечността без книги. Имам надежди, че всяка книга, която някога е била изгубена, ме чака някъде, когато животът ми тук най-накрая приключи.
Мел Одом
Защо тогава винаги съм се чувствал така, сякаш неговото щастие е моя отговорност? Не беше честно той да ме натоварва с това. Никога не е било справедливо.
Мелани Бенджамин
Бъдещето не е поставено на камък и дори ако е било, камъкът може да бъде счупен.
Мелани Роун
Може би винаги е била там. Може би непознати първо влизат в сърцето ви и след това сте прекарали остатъка от живота си в търсене на тях.
Мелина Маркета
Информацията. Всяка част от информацията, която някога е била в мозъка ви. Но информацията не е на ума Джена. Това, което никога досега не сме постигали. Това, което направихме с вас, е революционно. Разбихме кода. Умът е енергия, която мозъкът произвежда. Помислете за стъклена топка, която се върти на върха на пръста ви. Ако падне, се разпада на милион парчета. Всички части на топката са все още там, но тя никога повече няма да се върти с тази сила на върха на пръста ви. Мозъкът е по същия начин.
Мери Пиърсън
Да, парите могат да бъдат по-добре похарчени на Земята. Но би ли било? Откога парите, спестени от правителството, са изразходвани за образование и изследвания на рака? Винаги се пилее. Да пропилеем малко на Марс. Хайде да излезем и да играем.
Мери Роуч
Медицината винаги е била моето призвание.
Мехмет Оз
Този експеримент за модернизация изглежда има нещо дяволско в това. Всичко, което е било, се отхвърля в името на модерност, която приема естеството на измислица, илюзия, дяволско явление. В по-голяма или по-малка степен това се отнася за всички посткомунистически страни.
Анджей Сташук
Предишна
1
...
13
14
(Текуща)
15
...
51
Следваща