Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Било" - страница 12
Хората сякаш свикват с каквото и да било и това е кратка стъпка от адаптирането към привързаността.
Лайънъл Шрайвър
Аз толкова пъти съм се лъгала в живота, толкова пъти съм възприемала нещата в лоша светлина, аз толкова пъти съм била убедена, че ето този човек ми желае добро... Колкото повече ти причиняват болка, толкова повече порастваш, и има моменти, когато ти мислиш за себе си, че повече болка не можеш да понесеш, че е непоносимо, че е твърде болезнено! Но в същото време ти преминаваш през това.
Лара Фабиан
Истинската опасност никога не е била елиминирана от думи и теории.
Лев Шестов
Не мога да измисля нещо по-трудно от това да кажа нещо, което би било достойно за този впечатляващ и за мен запомнящ се повод, както и за идеалите и целите, които вдъхновиха Нобеловата награда за мир.
Лестър Пиърсън
Никога не бих била популярна. Не исках да бъда; Харесваше ми да съм срамежлива. Никога не бих била най-умната, най-горещата или най-щастливата. До осми клас започвате да осъзнавате границите си.
Лори Халсе Андерсен
Искам да направя паметник на нашата пуйка. Никога птица не е била толкова измъчвана, за да осигури такава лоша вечеря.
Лори Халсе Андерсен
Единственото число, което някога би било достатъчно, е 0. Нула паунда, нулев живот, нулев размер, двойна нула, нулева точка. Нула в тениса е любов. Най-накрая го разбирам.
Лори Халсе Андерсен
Искам просто да спя. Кома би била добра. Или амнезия. Всичко, само за да се отърва от това, тези мисли, шепне в ума ми. Той ли изнасили и моята глава?
Лори Халсе Андерсен
Едно нещо винаги е било вярно: тази книга или онзи човек, който може да ми даде идея или нов наклон по стара идея, е мой приятел.
Луис Л'Амур
Всеки има право да изразява своите политически убеждения. Не мога да си позволя да кажа на когото и да било за кого да гласува. Стига ми да кажа на хората само какво е моето мнение.
Бен Афлек
Законът не претендира да накаже всичко, което е нечестно. Това би било сериозна пречка пред бизнеса.
Кларънс Дароу
Живея за синовете си. Бих била изгубена без тях.
Даяна Спенсър, лейди (принцеса на Уелс)
Епитафията е закъсняла реклама за цяла поредица от ползи, която е била прекъсната.
Ървин Коб
Докато не настъпи утрешният ден, няма да разбереш колко хубаво ти е било днес.
Леонард Луис Левинсън
Мъдрият владетел никога не трябва да държи на думата си, когато това би било против неговите интереси.
Николо Макиавели
Това е моето изкуство. По-добър съм в него откогато и да било. И ще го практикувам толкова дълго, колкото мога. Когато достигнете определена възраст, вече можете да се оттеглите от това, което не ви е необходимо и да се концентрирате само върху това, което е. И защо не?
Артър Милър
През цялата си кариера, ако съм направил нещо, то е било да обръщам внимание на всяка нота и на всяка дума, която пея – ако песента значи нещо за мене. Ако не мога да внуша това на слушателите, аз се провалям.
Франк Синатра
Никога не съм виждал, чувал или чел духовенството да е било обичано от народа, където християнството е държавна религия. Нищо не може да ги направи популярни, освен преследване в известна степен.
Джонатан Суифт
Не прекарвах много време в Америка, което вероятно беше грешка. За някой друг да бъде номер едно в Америка би било достатъчно за да направи турне.
Ким Уайлд
Жена ми каза, че колата не върви добре. Имало вода в карбуратора. Попитах я къде е колата, а тя отвърна, че била в езерото.
Хени Янгмен
Ако си направя татуировка, тя би била думата "Мама".
Уди Алън
Не мисля, че имам каквито и да е било нечисти предразсъдъци спрямо гърмящата змия. Въпреки това не искам да съм гърмяща змия.
Херман Мелвил
Предишна
1
...
11
12
(Текуща)
13
...
51
Следваща