Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Било"
Ако вие съдите когото и да било, то на вас няма да ви остава време да го обичате.
Майка Тереза
Аз съм спала само с тези, за които съм била омъжена. Много ли жени могат да се похвалят с това?
Елизабет Тейлър
Европа е била създадена от историята. Америка от философията.
Маргарет Тачър
Нищо велико никога не е било постигнато без ентусиазъм.
Ралф Уолдо Емерсън
Несъмнено, най-великото изобретение в историята на човечеството е била бирата. Разбира се, и колелото е било велико изобретение, но колелото не толкова добро питие за пицата.
Дейв Бари
Ако хората не правеха глупости, нищо интелигентно не би било измислено.
Лудвиг Витгенщайн
Нищо не се случва, освен ако преди това не е било мечта.
Карл Сандбърг
Ако сте построили замъци във въздуха, работата ви не е била напразна - там им е мястото. Остава под тях да положите основите.
Хенри Дейвид Торо
Винаги е било тайна за мен: как хората могат да уважават себе си, унижавайки други, като тях самите.
Махатма Ганди
Осъзнаването на това, че чудото е било край нас, идва твърде късно.
Александър Блок
Всяка страст винаги преувеличава, иначе тя не би била страст.
Никола дьо Шамфор
Винаги е било така, че любовта не познава собствената си дълбочина до часа на раздялата.
Джубран Халил Джубран
Някога, когато религията е била силна, а науката слаба хората са приемали погрешно магията за медицина; сега, когато науката е силна, а религията слаба, те смятат медицината за магия.
Томас Сас
По принцип аз съм за всичко, което ви върши работа през нощта, било то молитва, транквиланти или Джак Данелс.
Франк Синатра
Никое наказание никога не е притежавало достатъчно мощ, а да предотврати извършването на престъпления. Напротив, въпреки наказанието, последвало първата проява на някое престъпление, неговото повторение е много по-вероятно отколкото първоначалната му проява някога е била.
Хана Аренд
За мен винаги е било непонятно: хората се срамуват от бедността и не се срамуват от богатството.
Фаина Раневска
Не плачи, че вече е свършило. Усмихни се, за това че е било.
Габриел Гарсия Маркес
Никога не измервайте височината на планина, докато не стигнете върха. Тогава ще видите колко ниско е било.
Даг Хамаршелд
Няма нито една жена-комик, която да е била красива, докато е била момиче.
Джоан Ривърс
Горко на човека, чието сърце не се е научило да вярва, докато е било младо, да обича и да се доверява на живота.
Джоузеф Конрад
Била съм богата, била съм и бедна. Да си богат е по-добре.
Гъртруд Стайн
Ще започна с това признание: какво съм направил по време на моя живот, било то добро или лошо, е било направено свободно, аз съм свободен човек.
Джакомо Казанова
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
...
51
Следваща