Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Природа" - страница 46
Удивително е да се наблюдава колко много психолози и психиатри са приели този вид пропаганда и са повярвали, че хомосексуалните мъже и жени са дискретно различни от хората, които реагират на естествени стимули. Вместо да се използват тези термини като субстантиви, които означават лица, или дори като прилагателни за описание на лица, те могат по-добре да се използват за описание на природата на явните сексуални отношения или на стимулите, на които индивидът реагира еротично.
Алфред Кинси
Хакерите стават все по-сложни в измислянето на нови начини за отвличане на вашата система, като използват технически уязвимости или човешката природа. Не ставайте следващата жертва на безскрупулни натрапници в киберпространството.
Кевин Митник
Природата е първият учител. Никой не остава недокоснат или необработен от земята, сезоните и небето.
Кей Редфийлд Джеймисън
Вярвам, че никоя жена не идва на този свят с желание да прави нещо различно от това, което природата й е наредила - а именно да създава и възпитава.
Кейлъб Кар
Би било погрешно да се самоубиеш, ако не знаеше точно природата на очите си.
Кейт Уилямс
Има моменти, в които ми се иска нещо да променя в себе си, но аз обичам своето тяло. То ми е дадено от природата, и аз го ценя.
Кейт Ъптън
Изследването на реалната история ме научи да бъда по-смел и по-въображаем в изграждането на фентъзи светове и писането на фентъзи герои, да търся маржовете на историята и забравените приказки, които осветяват цялата, сложна истина за нашата опорочена, но чудна природа като вид.
Кен Лиу
Ичиго-ичие е способността да се оцени ефимерната, непостоянна природа на всяка среща с хора, неща или събития в живота.
Кен Моги
Еволюцията холистична, понеже се явява спомен за природата на Бога.
Кен Уилбър
Следователно впоследствие нейната властна природа просто жадуваше да притежава и подчинява и го нарече любов.
Клаус Кенет
Човешката природа е вечна. В повечето отношения днес е същото като по времето на Цезар. Така че принципите на психологията са фиксирани и трайни.
Клод Хопкинс
Винаги съм се интересувала от напрежението между знанието и мистерията, между науката и религията и различните начини, по които се справяме с неизвестното. Някои от тях са продуктивни; някои могат да бъдат опити да се определят неща, които по природа е невъзможно да се познаят.
Клоуи Бенджамин
... най-неразрешимите проблеми са тези, които по своята природа не оставят място за мечти.
Колийн Маккълоу
Ако няма любов към природата, тогава не бъдете художник, не трябва.
Константин Коровин
Няма срам в това да станеш това, което природата ти казва, че трябва да бъдеш.
Крейг Джонсън
Във всички нас природата е заложила да бъдем добри.
Крис Евънс
Човек не обича да живее мирно. Той върви против природата си. Хората започват да спорят за дреболии и тези кавги довеждат до войни. А войната е такова нещо, което лесно се отприщва, но трудно се спира.
Крис Удинг
По природа мъж без жена не може да почувства радост. Тя е майка му, сестра му, неговият любящ приятел. Тя рядко е негов враг.
Кристин дьо Пизан
Човешката природа е да искаш да мислиш най-доброто за другите, но ако слушаш внимателно, хората винаги ще ти кажат кои са.
Кристина Бейкър Клайн
Отречете природата си и тя ще избухне по друг, по-грозен начин.
Кристофър Макдугъл
Но демократите рядко са добре дошли на планетите, управлявани от тоталитарните правителства, и едва ли са по-добре дошли на планетите, където преобладава анархията - това се дължи на самата природа на демокрацията, единственият практически компромис между тоталитаризма и анархията.
Кристофър Сташеф
Когато изложите буйната природа на страха на ясната светлина на спокойствието, целият страх изчезва моментално.
Кристофър Хансард
Предишна
1
...
45
46
(Текуща)
47
...
52
Следваща