Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Приятел" - страница 7
Великодушният човек трябва да има няколко недостатъка, за да не разстрои приятелите си.
Бенджамин Франклин
Не успях по някои предмети в изпита, но приятелят ми мина във всички. Сега той е инженер в Microsoft и аз съм собственик на Microsoft.
Бил Гейтс
Не върви пред мен, може да не те последвам. Не върви зад мен, може да не те водя. Върви до мен и ми бъди приятел.
Албер Камю
Истинският приятел е този, който идва, когато всички останали вече са облекли палтата и бързат към изхода.
Алекс Фъргюсън
Нещата отпаднаха от мен. Надживях определени желания; Изгубих приятели, някои от смъртта... други поради чистата неспособност да пресека улицата.
Джеймс Търбър
Знаеш ли, приятел, или вярваш в себе си, или падаш.
Джим Морисън
Честността не ви носи много приятели, но тези, които се появяват са истински.
Джон Ленън
Бройте възрастта си с приятели, а не с години. Бройте живота си с усмивки, а не сълзи.
Джон Ленън
Помогни си сам, и приятелите повече ще те заобичат.
Джонатан Суифт
Всеки трети жител на планетата страда от една или друга форма на психическо заболяване. Помислете за вашите два най-добри приятеля. Ако всичко с тях е наред, то това трябва да сте вие.
Джордж Карлин
Този, който губи пари, губи много; този, който губи приятел, губи много повече; този, който губи вяра, губи всичко.
Елинор Рузвелт
Тялото е наш приятел. Не се обръщайте към него, като с враг.
Ерик Берн
Ако моят приятел е едноок, аз ще го гледам в профил.
Жозеф Жубер
Приятел е този, който всеки път, когато се нуждаеш от него, сам се досеща за това.
Жул Ренар
С приятели не се сключва мир. Мирът се прави с врагове.
Ицхак Рабин
Цялата теория, скъпи приятелю, е сива, но златното дърво на живота извира вечно зелено.
Йохан Волфганг фон Гьоте
Добър начин да съдиш за характера и ума на човек е по избора му на книги и приятели.
Клод Адриан Хелвеций
Ние смятаме за страхливец онзи, който е допуснал в негово присъствие да оскърбят приятеля му.
Дени Дидро
Лесно е да кажем колко обичаме новите си приятели и какво мислим за тях, но с думи не можем да изразим всички нишки, които ни свързват със старите.
Джордж Елиът
Само ръката на приятел може да извади тръна от сърцето.
Клод Адриан Хелвеций
Ние всички сме пътници в пустинята на този свят, и най-доброто, което можем да намерим при нашето пътуване, е честен приятел.
Робърт Луис Стивънсън
Всичките ми приятели, в същността си не са никакви приятели, а просто хора чиито телефони все още не съм загубил.
Ник Хорнби
Предишна
1
...
6
7
(Текуща)
8
...
54
Следваща