Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Приятел" - страница 47
Само наистина страхотен приятел осъзнава, че има малко ситуации, които не могат да бъдат подобрени чрез страхотни канцеларски материали.
Клеър Пули
Приятели не се бият помежду си.
Кон Игълдън
Дори бих казала, че моите родители и техните приятели в нашата общност смятат образованието за вид броня срещу расизма.
Кондолиза Райс
Пристрастяването е приятелство без приятел.
Кони Палмен
Когато стигнахме до входа на сградата с бяла мазилка, разбрах, че училището е това, от което имам най-голяма нужда. Притесненията и приятелите бяха норма за мен. Тук забравих за цялата лудост, за всички кошмари. Това беше моят свят, моето малко кралство...
Кресли Коул
Преди да си ми враг, ти беше най-добрият ми приятел.
Кресли Коул
По едно време повечето ми приятели можеха да чуят камбаната, но с годините тя замлъкна за всички. Дори Сара откри една Коледа, че вече не може да чуе сладкия му звук. Въпреки че съм остарял, камбаната все още бие за мен, както и за всички, които наистина вярват.
Крис ван Алсбърг
Време е да прегърнеш гадното, както казват неговите приятели войници.
Крис Грабенстайн
Целта не е да бъдете ограничаващи или стегнати по отношение на това, което преминава през олтара (устата ви) и в храма (вашето тяло). Това е да създадете устойчива и последователна енергия за всяка заслужаваща клетка в тялото ви. Това, приятели мои, е истинска любов.
Крис Кар
По природа мъж без жена не може да почувства радост. Тя е майка му, сестра му, неговият любящ приятел. Тя рядко е негов враг.
Кристин дьо Пизан
Ако наистина сте приятели, тогава трябва да забравите за предразсъдъците си и да видите всичко с очите на приятел, ако става въпрос за нейното добро!
Кристине Ньостлингер
...кой е измислил глупостите, сякаш близки приятели те разбират по-добре от всеки?
Кристофър Ишъруд
Ако можеш да тичаш шест мили през летен ден, тогава ти, приятелю, си смъртоносно оръжие в животинското царство.
Кристофър Макдугъл
Меланхоличен урок с напредване на годините е осъзнаването, че не можете да направите стари приятели.
Кристофър Хитчънс
Той никога не е бил най-добрият му приятел, Александър. На бойното поле той беше солиден, спокоен и смел, но след това беше като момче след първото си момиче - само се хвалеше и нямаше нищо. Как може богът да стане толкова много човек?
Майлз Камерън
Обещайте си да бъдете толкова силни, че нищо да не наруши спокойствието ви. Да говориш за здраве, щастие и просперитет на всеки човек, който срещнеш. За да накарате всичките си приятели да почувстват, че има нещо в тях.
Крисчън Ларсън
Той вярваше, че колкото повече езици знае човек, толкова повече приятели ще има, което означава по-малко врагове.
Курт Ауст
И нестабилното детство те кара да цениш спокойствието и да не жадуваш за вълнение. Да прекарате един съботен следобед в избърсване на пода в кухнята, докато слушате опера по радиото, и да отидете тази вечер в индийски ресторант с приятел и да се приберете вкъщи до девет часа - това е достатъчно. Те са подаръци.
Къртис Ситенфелд
Аз научих това, че между приятелите усмивката може да бъде по-добра от смях.
Алън Брадли
Зимата е добро време за пазене на тайни. Всяка тъмна улица го потупваше по рамото и му ставаше приятел, а немигащото око на всеки газов фенер осветяваше пътя му.
Алън Силитоу
Трябва да се борите срещу всички неща, които ще ви пречат да пишете, защото животът не върви с писането. Винаги ще имаш нещо по-важно за вършене: ще трябва да водиш децата си на училище, ще трябва да сготвиш нещо, трябва да се срещаш с приятели. Но трябва да се бориш, ако искаш да пишеш.
Лейла Слимани
Не съм попила есенцията в класната стая. Не си водех четливи бележки и не танцувах цяла нощ. Мислех, че ще се омъжа за приятеля си и ще остарея и ще се разболея от него. Мислех, че ще запазя приятелите си и ще създадем различни, нови спомени. Нищо от това не се случи. Случиха се по-добри неща. Тогава защо съм толкова тъжна?
Лена Дънам
Предишна
1
...
46
47
(Текуща)
48
...
54
Следваща