Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Приятел" - страница 46
Умно постъпва този, който стане твой приятел.
Карл Май
Като лобист той отдавна беше стигнал до заключението, че няма разлика в начина, по който демократите и републиканците управляват работата на правителството. Играта остана същата: винаги ставаше дума за услуги и приятели и кой контролираше тестото. Партийните етикети бяха просто начин да се следят екипите; проблемите бяха предимно дим и водевил. Никой не вярваше в нищо, освен в удържането на властта, каквото и да беше.
Карл Хайасън
По ирония на съдбата идвам от семейство на адвокати – баща ми, дядо ми, а сега и най-големият ми син. И някои от най-добрите ми приятели са адвокати, въпреки че не приличат на тези, които се появяват в моите романи.
Карл Хайасън
Неверният приятел е като сянка, която се влачи след нас, докато грее слънце.
Карло Доси
Потребителите купуват стоки от хора, с които им е удобно, които смятат за свои приятели.
Кармайн Гало
Ако близо до вас няма истински приятел, нямате нищо!
Карол Мортимър
Бракът изглеждаше като толкова малко пространство, когато бях в него. Хареса ми сватбата. Ухажването има сюжетна линия. Но няма заговор за женитба. Просто едни и същи неща отново и отново. Същите битки, същите приятели, същите неща, които правите в събота. Повторението щеше да започне да ме достига.
Карън Джой Фаулър
Научих се как да се придържам сред тролове, елфи, хобити или таласъми. Научих, че приятел може да бъде загубен от алчност и сребролюбие. Научих, че решаването на гатанки може да е също толкова важно умение за оцеляване, колкото и владеенето с лък. Знам как да говоря с дракон и че е най-добре да не го правя.
Карън Джой Фаулър
Чета книгите си за писане на семинари и приятели и често съм фокусирана само върху това да ги забавлявам. Изобщо не мисля за маркетинг.
Карън Джой Фаулър
Твоите приятели не бяха ли семейството, което трябваше да избереш?
Карън Соун
Въображаемите приятели са една от по-странните форми на игра на преструвки в детството. Но изследването показва, че въображаемите приятели всъщност помагат на децата да разберат другите хора около тях и да си представят всички много начини, по които хората биха могли да бъдат.
Алисън Гопник
Понякога даже най-добрите приятели мислят гадости за теб.
Алисън Ноел
Виното е като жените. Изкушава те; утешава те; обърква ви и дори може да ви активира, когато най-малко го очаквате. Може да бъде ваш приятел един ден, а враг на следващия.
Алтън Браун
Каква некомпетентност е това, оставяйки опасни приятели като нас сами да вършат злодеяния?
Катлийн О'Нийл Гиър
Чуждият език е крепост, която е нужно да се щурмува от всички страни едновременно: четене на вестници, слушане на радио, гледане на недублирани филми, посещения на лекции на чужд език, изучаване на учебника, преписване, срещи и разговори с приятели носители на езика.
Като Ломб
Мисля, че да имаш въображаеми приятели е невероятен механизъм за справяне. Това е доста прекрасно и има много смисъл за мен.
Катрин Апългейт
Изтощението е приятел на скърбящите.
Катрин Сентър
Да имаш приятели е просто необходимо, особено такива, с които се чувстваш на висота.
Кауи Харт Хемингс
Истинският приятел е светлина в нощта.
Кейт Мортън
Всички ни предават по един или друг начин в течение на живота: нашите приятели, семейството или нашите мъже.
Кейт Ъптън
Не можеш да направиш стари приятели. Или ги имаш, или нямаш.
Кени Роджърс
Ленивите журналисти пишат, че аз съм новият Колин Фарел. Да нищо общо, освен това, че ние сме ирландци, връстници и просто приятели.
Килиън Мърфи
Предишна
1
...
45
46
(Текуща)
47
...
54
Следваща