Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Приятел" - страница 42
Работата с физическата подготовка е, че имам много приятели, които тренират на наистина високо ниво и които могат да ми дадат съвет. Но с умствените тренировки всъщност не познавам никого, който има много по-добър ум за катерене, предполагам, така че всъщност не знам къде бих отишъл. Това всъщност не е ограничаващ фактор за мен.
Алекс Хонълд
Обичам да излизам със съпруга си и няколко приятели в петък или събота. Тъй като съм от Южна Калифорния, мексиканската храна ми е любима и обикновено се похапвам от енчилада и маргарита.
Денис Остин
Мирът изисква от нас да се откажем от илюзиите си за контрол. Можем да обичаме и да се грижим за другите, но не можем да притежаваме нашите деца, любовници, семейство или приятели. Можем да им помагаме, да се молим за тях и да им пожелаваме добро, но в крайна сметка щастието и страданието им зависят от техните мисли и действия, а не от нашите желания.
Джак Корнфийлд
Лъжа себе си. Винаги се лъжа и наистина трябва да го спра. Сам съм. Приятелите ми не знаят как да говорят с мен или да ми пишат повече.
Джаки Кей
Харесването привлича себеподобни, така че колкото повече даден познат ви прилича, толкова по-вероятно е да станете приятели.
Джан Йейгър
Бяхме достатъчно близки приятели, че не сме считаме за наш дълг да говорим, докато ядем.
Джанет Еванович
Аз съм терапевт повече от четиридесет години и със сигурност има място за "мъдри старейшини" в лечебния процес. Но повечето хора, през повечето време, могат да излекуват себе си и тези, които обичат, с помощта на семейството, приятелите и общността си.
Джед Даймънд
Паметниците могат да бъдат изградени, за да изразят обичта или гордостта на приятелите или да покажат тяхното богатство, но те са ценни само за героите, които увековечават.
Джеймс Гарфийлд
Моят опит е, че хората, които умират за каузи, имат малко приятели в смъртта.
Джеймс Лий Бърк
Двама мъже могат мирно и дълго да бъдат приятели, но жените - никога. След по-малко от три дни те ще започнат да се карат за дреболии и те също ще се опитат да привлекат съпрузите в кавгите си.
Джеймс У. Шулц
Приятелите могат да идват и си отиват, но враговете се натрупват.
Джейн Ан Кренц
Наистина се радвам на компанията на децата си... Не съм от хората, които казват "Да, децата ми са мои приятели", това е ужасен вид майка, но имам щастието, че има моменти, в които го правят искат ме наоколо и се чувствам късметлия, че ме пуснаха в техния свят.
Джейн Голдман
Как така можете да виждате враговете си толкова ясно, а никога приятелите си?
Дженифър Нилсен
Инжекциите са, знаете ли, приятелю, най-доброто лекарство за всичко!
Джеронимо Стилтън
Всички ние имаме по-високо мнение за нашите приятели, когато те отсъстват, много по-високо, спрямо когато са наблизо.
Джеръм К. Джеръм
Нямам приятели, нямам и врагове - така живея.
Джеси Андрюс
Понякога приятелите се нервират един друг.
Джеф Кини
Ако направите продажба, можете да спечелите комисионна. Ако създадете приятел, можете да спечелите състояние!
Джефри Гитомър
Да разговаряш с него беше като да си със стар приятел; правенето на любов с него беше като намирането на другата й половина.
Джийни Муун
Самоприемането не означава, че ви се струва, че всичко е перфектно. Това означава, че се отнасяте към себе си като към приятел, а не като към враг по въпросите за постигане на целта.
Джилиан Райли
Когато пристигнеш в нов град е тежко. Трудно е да намериш приятели.
Джилиан Флин
По-добре да си ми враг и щастлив, отколкото мой приятел и нещастен.
Джина Шоуолтър
Предишна
1
...
41
42
(Текуща)
43
...
54
Следваща