Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Приятел" - страница 40
Приятелят му се усмихна. - Знаеш какво казват за психиатрите, Фрост. Те влизат само в бизнеса, за да намерят някой по-луд от тях.
Браян Фрийман
Идеалният убиец няма приятели. Само цели.
Брент Уийкс
Ето защо да не загубим връзка на първо място е важно. Никой не знае какво предстои или кога ще дойде времето, в което копнеете за приятелите си, а между тях все още имате дарбата им в живота си.
Брони Уеър
Сайтовете за социални мрежи могат да ни свържат с далечни роднини и приятели, с които иначе бихме могли да загубим връзка. Тези контакти и емоциите, които ангажират, са реални. И когато онлайн социалните мрежи или игри добавят към взаимоотношенията лице в лице - вместо да ги заместват - те могат да подобрят нашата свързаност и състрадание.
Брус Пери
Бившите приятели са по всяко време най-лошите врагове.
Брюно Дюмезил
Под релаксация нямам предвид заспиване пред телевизора или разпускане с приятели. Вида, за който говоря, е успокояване на умствената дейност и оттегляне на тялото и ума от външната стимулация.
Бърни С. Сийгъл
Имам приятели сред християните, които обичам и никога за миг не съм мислил да нападна християнството им.
Бьорнстерне Бьорнсон
В училище имах само почитатели; Нямах приятели.
В. С. Найпол
Твоята скръб ще избледнее... Трудно е да повярваш в това сега, приятелю..., но ще изсъхне и като цвете винаги ще остави семе от възможност.
Вадей Ратнър
Само най-добрите ни врагове наистина ни ценят, докато най-добрите ни приятели ни приемат за даденост.
Валерия Вербинина
Да прочетеш вече четена книга, означава отново да видиш стар приятел. Нека имате още добри стари приятели.
Василий Сухомлински
И сега той седи на дивана, бившият ми най-добър приятел, истински приятел от детството. Тук той седи, смее се с други очи, а аз искам да тренирам силата на удара срещу него...
Виктор Драгунски
Бях социално изолиран като дете. Имах приятели, но не бях много добър в спорта и такива неща, така че ми стана доста удобно да бъда сам, да изследвам. Светът беше моята частна детска площадка и в него бях върховен. Дарвин, Фарадей, Хъксли и други велики учени бяха моите спътници.
Вилаянур Рамачандран
Приятелите не се купуват, приятелите се разберат.
Вилхелм Буш
Уискито е най-добрият приятел на човека, той е бутилираното куче.
Винисиус ди Морайс
Станах смел, защото нямах абсолютно нищо за губене: нито отличия, нито приходи, нито приятели. Трябваше да се озова наново и да разчитам само на себе си, защото не можех да разчитам на никой друг. Моята форма е моето уединение.
Витолд Гомбрович
Не се старайте да угодите на приятели, да се примириш със своите учители, стараейки се да не обидиш никого. На този етап от пътя вие можете да намерите, може би спокойствие и даже благополучие, но няма да донесе полза на никого.
Владимир Обручев
Когато бях в късните си тийнейджърски години, няколко приятели починаха внезапно. Това беше доста обезпокоително, но след известно време, както обикновено се случва, когато човек веднъж или два пъти се отстрани от скръбта, спрях да мисля за тях през цялото време.
Айобами Адебайо
Гледайте на миналото като на ваш враг и то ще бъде албатрос. Вижте го като ваш приятел и той ще ви даде криле.
Алън Коен
На света има много загадки, мой малки приятелю...
Алан Сноу
Красиво е да танцуваш сам, красиво да танцуваш с децата си, красиво да танцуваш с приятелите си, красиво да танцуваш с любимия си или дори колективно. Но най-добрият танц е този, който правим сами, когато се изявяваме на Бог.
Габриела Рот
Моите приятели и семейството ми са толкова голяма част от живота ми. Децата ми са всичко.
Гай Фиери
Предишна
1
...
39
40
(Текуща)
41
...
54
Следваща