Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Приятел" - страница 39
Аз осъждам недостатъците на приятелите си, но нима това означава, че аз не трябва да ги обичам?
Ървинг Стоун
Знайте момента, в който да работите усърдно. Още по-важно е да знаете момента, когато не трябва да работите, а вместо това да се отпуснете и да играете. Това не само ще ви донесе огромна полза, но и ще учуди вашите приятели и конкуренти.
Ърни Зелински
Невъзможно е човек да бъде обичан напълно, по всяко време от всички негови приятели. Степента на любов и приемане варира значително.
Аарън Бек
Англия и САЩ са естествени съюзници и трябва да бъдат най-добрите приятели.
Юлисис Грант
Приятелите не могат да се купят. Те могат само да се предадат.
Юрий Визбор
Ние много говорихме за чувствата... И главното, приятелю, ние забравихме... За равнодушието... Не е ли истина? Истина е. Мисля, че равнодушието е най-доброто от състоянията на човешкият ум.
Юрий Олеша
Смъртта става нещо като приятел, когато си стар.
Юхан Теорин
Колкото повече приятели имаш, толкова по често ще ходиш на погребения.
Юхан Харстад
Няма пустиня като живот без приятели.
Балтазар Грасиан
За наркомана няма по-голяма радост от това да съблазни приятел, да го подтикне към грях и по този начин да оправдае слабостта си.
Бен Елтън
Има едно нещо, което продължава да ви изненадва за бурните стари приятели, след като умрат - тяхното мълчание.
Бен Хеч
Всичко, което правя в киното, е до голяма степен с една цел: да забавлявам няколко мои приятели.
Адам Сандлър
Това също се беше превърнало в ритуал, да се обадите на приятели и семейство, за да сте сигурни, че са в безопасност, знаейки, че вашето облекчение предполага смърт на някой друг.
Азар Нафизи
Китара е като стар приятел, който е там с мен.
Би Би Кинг
Но как мога да бъда успешен възрастен с образование в колежа, ако приятелят ми с неговия секси поглед и саркастична усмивка оказа най-лошото влияние в света и подкопа всичките ми опити да бъда отговорна?
Биби Ийстън
Ще имате много, много приятели, но ако връзката ви с половинката ви е сто процента от сърцето ви, никога няма да имате нужда от приятел.
Бил Козби
Бог иска от нас... да разговаряме с него като с приятел или баща - автентично, благоговейно, лично, искрено.
Бил Хайбълс
Тези мъже се бяха отказали от части от тялото си, части от ума си, за да убият враг, когото не можеха да видят, за да спасят приятели, които не можеха да забравят, да вземат парче земя, което не можеха да притежават.
Били Лец
Един приятел е по-лесен за намиране, отколкото за запазване.
Божена Немцова
Ето какво обичам: обичам да седя на бюрото си, да гледам в празния екран и да започвам разговора с въображаемите си приятели.
Брад Мелцър
Невежият приятел е по-лош от учения враг.
Брайън Хърбърт
Да и бъдеш приятел означава, да намериш изгубеният рай.
Брам Стокър
Предишна
1
...
38
39
(Текуща)
40
...
54
Следваща