Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Приятел" - страница 35
Ако вашите въображаеми приятели са като моите, по-добре да са мъртви.
Сюзън Спан
И сега, приятели, драконовски тост! Ето малките благословии на живота: война, язви и всички форми на зло. Тяхното присъствие ни държи нащрек, а тяхното отсъствие ни държи благодарни.
Т. А. Барън
По-голямата част от хората нямат вътрешна готовност да печелят и съхраняват големи суми, както и да се противопоставят на изкушенията, неизбежните спътници на парите и успеха. Това, приятели мои, е основната причина за тяхната бедност.
Т. Харв Екър
Много от моите приятели, когато бях на 14 или 15, всички бяха нагоре-надолу, искаха да излязат в петък вечер, а баща ми ме караше да работя много до късно в петък и събота сутрин и дори в неделя сутрин. И когато свърших всичко това, прекарвахме останалото време в разговори за бокс.
Тайсън Фюри
Нищо не може да се направи. Хората се раждат с определен процент късмет. Все още съм по-щастлив от всички. Нямаш представа колко от моите приятели вече са починали.
Такеши Китано
Когато вашият приятел ви каже, че един филм е добър, това струва 2000 реклами.
Такър Макс
Започнах да пиша, защото целта беше да накарам приятелите си да се смеят, а когато говориш с приятелите си, не можеш да говориш глупости.
Такър Макс
Приятелите ми и аз, всички отидохме в училище по право заедно и след като започнахме да работим в различни градове, всички правехме луди неща и си пишехме имейли за нещата, които щяхме да правим. И моите приятели решиха, че имейлите ми са наистина смешни и те казаха: "Пич, защо не качиш това на уеб сайт. Знаеш, че хората биха се радвали да прочетат това."
Такър Макс
Дори не съм най-готиният от моите приятели. Аз съм просто човекът, който седна и написа всичко. Все пак познавам много хора, които правят по-луди неща от мен.
Такър Макс
Хубаво е, когато редом до теб имаш приятели, с които не е нужно да мислиш какво да кажеш и как да се държиш.
Тамара Крюкова
Какво трябва да направи човек, попитах аз, когато задълженията му към семейството му противоречат на други задължения - към приятели, към обществото, към себе си?
Тара Уестоувър
Виждаш ли, раните нанесени от приятелите, болят дълго, но истинската дружба заличава всички.
Татяна Леванова
В моя случай приятелите ми изчезнаха в момента, в който започна успехът в работата.
Татяна Устинова
Веднъж родени във вяра като дете, изпълнени с вяра, типичните хора започват да губят вярата си. Обществото им се подиграва. Приятелите им се усмихват. Те идват да променят света, но с времето светът променя тях. Скоро те забравят вярата, която някога са имали. След това един ден някой им казва истината, но те не искат да се върнат, защото се чувстват удобно в новата си кожа. Никога не е лесно да си непознат в този свят.
Тед Декър
Увреждането на мозъка никога не е добра идея, каквото и да казват приятелите ви.
Тед Чан
Неверни приятели - това са лястовици, които се срещат само лятото; това е слънчев часовник, полза от който има до тогава, докато свети слънце.
Теодор Хипел
Математиката е душата на науката, а приятелю, дървените мъниста са много по-лесни за броене от звездите.
Тери Бисон
В очите на принца застина искрена тревога, даже печал. Той тежко преживя това, че не е оправдал доверието на приятелите.
Тери Брукс
Когато държите дете в ръцете си или прегърнете майка си, или съпруга си, или приятеля си, ако вдишате и издишате три пъти, вашето щастие ще се умножи поне десетократно.
Тик Нят Хан
Ако не можем да имаме обмен с приятели и семейство, с любими хора, които в даден момент няма да станат публично достояние, тогава не можем да имаме личен живот. И ако не можем да имаме личен живот, тогава наистина не сме свободни хора.
Тимъти Снайдър
Не е трудно да се разбере защо Тръмп може да избере Путин за свой фентъзи приятел. Путин е реалната версия на човека, когото Тръмп се представя, че е по телевизията.
Тимъти Снайдър
Но вие сте средната стойност от петимата хора, с които се свързвате най-много, така че не подценявайте ефектите от вашите песимистични, неамбициозни или неорганизирани приятели. Ако някой не те прави по-силен, той те прави по-слаб.
Тим Ферис
Предишна
1
...
34
35
(Текуща)
36
...
54
Следваща