Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Приятел" - страница 23
Аз съм горда строга майка и, знаете ли, наистина се гордея с двете дъщери, които съм отгледала. И аз съм особено горда от връзката си с тях. Много сме близки. Мисля, че сме добри приятели.
Ейми Чуа
Моите приятели и аз започнахме да правим филми, когато все още бях в детската градина.
Елизабет Олсън
Разводът, разбира се, е труден за едно дете. Не минах през това, тъй като родителите ми останаха заедно, но имам много приятели, които го направиха.
Елизабет Хърли
В Ирак много мои приятели бяха архитекти и професионалисти с много власт през 80-те, докато всички мъже бяха във война в Иран.
Заха Хадид
Взех решение, когато бях в училище, че ще имам много приятели от мъжки пол.
Заха Хадид
В детството моите приятели, като правило, мечтаеха да вкарат красив гол, а аз винаги мечтах за това, да не им позволя да го направят.
Икер Касиляс
Вярвам, че първоначалните източници на всички религии трябва да бъдат преподавани, защото с това ще открием нашите прилики, а не само различията. Вярвам, че ако Мохамед, Буда, Исус и Моисей се съберат, те биха били най-добри приятели, защото духовната основа на всички религии е нещо, което изгражда единство.
Йехуда Бърт
Градината е приятел, който можете да посетите по всяко време.
Какудзо Окакура
Когато става дума за приятелство, то ние всички приличаме на малки планети със собствени слънчеви системи от приятели.
Кандис Бушнел
Всичко трябва да бъде организирано за децата в Лондон - не можете просто да извървите три улици, за да видите приятел.
Карол Вордерман
Интимните, любящи и трайни връзки с нашето семейство и близки приятели ще бъдат сред източниците на най-дълбоката радост в живота ни.
Клейтън Кристенсен
Всички хора, за които съм писаля, остават с мен – може би те са най-близките ми приятели.
Клеър Томалин
Трябва да благодаря на всички мои приятели от клуба. Защото без един отбор не са възможни индивидуални награди.
Кристиано Роналдо
Хората, които имат значение в живота ни, остават с нас, преследвайки най-обикновените ни моменти. Те са с нас в хранителния магазин, докато завиваме зад ъгъла, разговаряме с приятел. Те се издигат през тротоара; ние ги усвояваме през подметките си.
Кристина Бейкър Клайн
Подобно на хиляди други момчета, аз имах малко химическа лаборатория в нашата изба и мисля, че някои от нашите приятели ме смятат за малко луд.
Лайнъс Полинг
Нямах приятели. Много се притеснявах.
Лена Дънам
Подпалихте къщата ми, убихте семейството ми и изядохте моето куче. Но да открадна приятелят ми? Това е стъпка твърде далеч.
Либа Брей
Има моменти, когато един приятел изисква сляпа вяра от друг...
Либа Брей
Ако вашият приятел е болен и умира, най-важното нещо, което иска, не е обяснение; той иска да седнеш с него. Той се страхува да бъде сам повече от всичко друго. И така, Бог не ни е оставил сами.
Лий Стробъл
Познавам много атеисти, агностици и скептици, които са станали християни през годините. Всъщност няколко от моите приятели някога бяха силни атеисти, но сега са предани последователи на Исус.
Лий Стробъл
Всички християни трябва да могат да формулират причините, поради които вярват в това, в което вярват – не само заради нашите духовно объркани приятели, но и за да имаме по-дълбока и по-уверена вяра.
Лий Стробъл
Хората, които остават в един и същи град с едни и същи приятели през целия си живот, никога не получават шанс да разберат кои всъщност могат да бъдат, защото винаги ще бъдат считани за това, което са били.
Лиса Ангър
Предишна
1
...
22
23
(Текуща)
24
...
54
Следваща