Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Приятел" - страница 22
Работата е гумена топка. Ако го пуснете, той ще отскочи. Останалите четири топки - семейство, здраве, приятели, почтеност - са направени от стъкло. Ако изпуснете някоя от тях, тя ще бъде необратимо изтъркана, изрязана, може би дори разбита.
Гари Келър
Забрави фонтана на младостта, приятелю мой. Можеш да доживееш до хиляда и няма да има значение. Посредствености като теб заслужават безсмъртие.
Гари Щейнгарт
Правенето на сделки с хората, мои приятели, всъщност не е нищо повече от въпрос за цената, която човек е готов да плати. Колкото по-добре разбирате живота, толкова повече капитал изграждате.
Грегор фон Рецори
Трябва да имаме интимни, трайни връзки; трябва да можем да се доверим; трябва да чувстваме, че принадлежим; трябва да можем да получим подкрепа и също толкова важна за щастието, да я подкрепим. Нуждаем се от много видове връзки; за едно нещо се нуждаем от приятели.
Гретхен Рубин
Приятелите ми ми казват, че имам склонност да изтъквам проблеми, без да предлагам решения, но никога не ми казват какво трябва да направя по въпроса.
Даниел Гилбърт
Емоциите са заразни. Всички го познаваме от опит. Знаете ли, след като изпиете наистина забавно кафе с приятел, се чувствате добре. Когато имаш груб чиновник в магазин, си тръгваш, чувствайки се зле.
Даниъл Голман
Сложната, двусмислена среда на човешкия контакт се заменя с прости, мащабируеми уравнения. Поддържаме хиляди приятели повече от всяко човешко същество в историята, но с цената на сложността и дълбочината. Всяка минута, прекарана онлайн, е минута изгубено време лице в лице.
Даниел Х. Уилсън
Както и да е, лудост и гений. Те са обезпокоените приятели на човешкото състояние. Бони и Клайд, Телма и Луиз, содата за хляб и оцетът. Лудостта просто върви покрай брилянта като някаква зловеща, настойчива сянка.
Деб Калети
Мазнината ти е приятел. Мозъкът процъфтява с богата на мазнини диета с ниско съдържание на въглехидрати.
Дейвид Пърлмътър
Съвестта винаги, като приятеля, предупреждава преди всичко, вместо да наказва като съдия.
Денис Фонвизин
Винаги съм чувствал, че е нелепо да се каже за някоя от жените в живота ми: Ти си ми приятел, ти си жена ми, ти си приятелка, ти си мой колега. Това е вашата кутия и не ви е позволено да се отклонявате извън нея.
Джак Уайт
Всичко, което ни помага да се опознаем по-дълбоко, да се обичаме по-пълно, да подобрим социалните си връзки със семейството и приятелите и да ни ангажира по-пълно със земята, животните и околната среда, е добър ресурс за лечение.
Джед Даймънд
Не седя с приятелите си и да говоря за пари. При записите, това е различно.
Джей Зи
Имам емоции. Например, почти плача, когато моите приятели стават бащи.
Джейк Джилънхол
Враговете са даденост, приятелите не са.
Джеймс Фрей
Спри. Не се чувствате в безопасност с него. Стокхолмският синдром не ви е приятел.
Дж. Р. Уорд
Никой човек няма повече от шепа близки приятели. Той може да намери някои от тях рано в живота, а някои по-късно.
Джим Нейбърс
За мен е самонадеяно да го кажа, но поне - като минимум - успях да повлияя на посоката на Демократическата партия във външната политика. И аз бях относително - самонадеяно да кажа - относително успешен законодателно в Сената, като успях да спечеля много приятели от републиканците и успях да прекося пътеката.
Джо Байдън
Джазът е едно от най-хубавите неща, които можете да намерите в живота си, винаги може да бъде ваш приятел.
Джордж Гершуин
Наследникът на Фейсбук без съмнение ще осигури лесна "помощна програма за миграция", чрез която можете да доведете всичките си така наречени приятели, ако дори искате.
Дъглас Рушкоф
След като всички са свързани с всички и всичко останало, вече нищо няма значение. Ако всички по света са ваши приятели във Фейсбук, тогава защо изобщо имате приятели във Фейсбук? Върнахме се откъдето започнахме. Крайната комплексност е просто поредната ентропия.
Дъглас Рушкоф
В дигиталната вселена нашата лична история и нейното чувство за разказ са заменени от профила ни в социалните мрежи - моментна снимка на настоящия момент. Самата информация - нашата социална графика от приятели и харесвания - е продукт, който се продава на пазарни изследователи с цел по-добро прогнозиране и насочване на бъдещето ни.
Дъглас Рушкоф
Предишна
1
...
21
22
(Текуща)
23
...
54
Следваща