Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Приятел" - страница 19
Когато пиша, се опитвам доколкото е възможно да забравя, че изобщо го пиша. Разказвам го на страницата, сякаш го разказвам само на един човек, моя най-добър приятел.
Майкъл Морпурго
В древен Китай даоистите учеха, че постоянната вътрешна усмивка, усмивката към себе си, осигуряват здраве, щастие и дълголетие. Защо? Да се усмихваш на себе си е като да се наслаждаваш на любовта: ти ставаш най-добрият си приятел. Да живееш с вътрешна усмивка означава да живееш в хармония със себе си.
Мантак Чиа
Нашите страни са приятели още от самото съществуване на Съединените щати. Франция е единствената сила, която никога не е воювала със САЩ.
Марин Льо Пен
Никога не бих искала да имам богатство, да бъда заобиколена от ласкатели и измамници, никога да не мога да разпознавам фалшиви приятели от истински, да бъда обичана заради това, което имам, а не заради това, което съм.
Мария Корели
Намирането на щастие не е толкова просто, колкото да имате добри приятели или пълноценен социален живот. Проблемът е нашата способност или неспособност да намерим в себе си чувство за смисъл или по-дълбока цел, нещо, което не се среща в ежедневието.
Марк Върнън
Всеки сто години средствата за масова информация претърпяват изменения. Днес е настанало време на тотален обмен на информация между конкретни хора. В това се и състоят бъдещите интернет реклами: нищо не сработва по-добре, от препоръчаното от твой приятел, което ти можеш да видиш на неговата страница.
Марк Зукърбърг
Една от най-големите проблеми в живота ни е да разберем, кой ни е приятел.
Марк Леви
Вашите социални мрежи може да са по-важни от вашите генетични мрежи. Но ако вашите приятели имат здравословни навици, вие сте по-склонни да сте такива. Така че имайте здрави приятели.
Марк Хаймън
Уикендите са свещени за мен. Те са идеалното време за почивка и прекарване на времето със семейството и приятелите.
Маркус Самуелсон
Най-успешните експерименти в социалните медии – независимо дали са оглавени от един човек, група хора, компания или институция – ви канят, третират ви като приятел и ви карат да се чувствате като у дома си. Огледайте се, казват те, и ни кажете как можем да направим нещата по-добри; опознайте ни. Включете се и ни кажете какво мислите.
Мелинда Блау
В нашият живот трябва да има три приятеля: този, с когото можем да се сравняваме; този, който заедно с нас преодолява всяка крачка от жизненият път; и този, който вземете със себе си тогава, когато пътя вече е разчистен.
Мишел Обама
Диверсификация е вашият приятел.
Мъртън Милър
За приятелството всяко бреме е леко. Вселената е вечна, срещите с приятелите кратки.
Николай Лобачевски
Решението да пиша на пълен работен ден означаваше, че не мога да си позволя да купя къща. Един приятел любезно ми предложи да използвам апартамента му в тридесет и шест етажна сграда, пълна с младоженци в южната част на Джакарта. Първоначално работното ми пространство не ми хареса, но пейзажите и всичко, което се случва навън, ми въздействаха магически.
Андреа Хирата
Понякога губя цяла сутрин в очакване на журналисти и други хора, които ме търсят. Но винаги намирам време за четене, разговор с приятелите си и усещане какво се случва в този свят.
Оскар Нимайер
Никога не сме били приятели. Нито за секунда. Обичах те.
Пайпър Керман
Да бъдете искрени и откровени не означава да показвате на вашите приятелите калните си ботуши.
Паоло Мантегаца
С напредването на възрастта всякакви неща стават по-малко смешни. След като човек има деца, всяка жестокост, свързана с деца, става далеч по-забавна, отколкото когато е бил на милостта на децата на своите приятели и роднини.
Патрик О'Рурк
Аз винаги съм този с приятелите активисти. Много малко съм бил активист.
Питър Кери
Разговорът с приятел скъсява пътя, а ръката на приятеля го прави по-безопасен.
Пол Андерсън
Доста съм добър в изненадването на приятели и семейство с подаръци. Склонен съм да се насоча към по-сантименталната страна на даването.
Райън Рейнолдс
Когато станете знаменити, вие ставате непостоянни, вие започвате да живеете в странен паралелен свят - света на илюзиите. Вие нямате време нито за приятелите, нито за семейството. Непонятните неща стават най-важните. Лесно се изпада в заблуждение.
Ранбир Капур
Предишна
1
...
18
19
(Текуща)
20
...
54
Следваща