Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Приятел" - страница 17
Но мисля, че съм приятен приятел и добър човек, и се опитвам да върша работата си възможно най-добре.
Марая Кери
Жените имат страст към математиката. Те разделят възрастта си наполовина, удвояват цената на дрехите си и винаги добавят поне пет години към възрастта на най-добрия си приятел.
Марсел Ашар
"Приятели" беше магическо нещо и никой няма да има нещо подобно отново.
Матю Пери
Приятел, безполезен за своя приятел, става за него чужд човек.
Пол-Анри Дитрих Холбах
Забелязал съм, че колкото по-стар ставаш, толкова по-сложно различаваш приятелите от враговете.
Ричард Гиър
Обичам жените във всичките им различни превъплъщения. На практика всичките ми приятели са жени. Те са много по-интелигентни от мъжете.
Роберто Кавали
Алкохолът причинява краткотрайно разширяване на кръвоносните съдове и кръгът приятели.
Салвадор Дали
Ако по този начин се отнасяте към приятелите си, нищо чудно че имате толкова много врагове.
Тереза Авилска
Единствените приятели, които имам, са мъртвите, които са ми завещали писанията си - нямам други.
Томас Бернхард
Има недостиг на приятелство, но не и на приятели.
Томас Фулър
Бъди приятел на себе си и другите също ще бъдат такива.
Томас Фулър
Ако искаш да запазиш приятелите, постарай се да не се виждаш с тях.
Тристан Бернар
За да постигнете успех, трябва да имаш приятели; но за да поддържаш голям успех, трябва да имаш много приятели.
Франк Синатра
Ако ти си роб, не можеш да бъдеш приятел, ако си тиран, - не можеш да имаш приятели.
Фридрих Ницше
Ако живеете със заплахи за смърт, имате нужда от приятели. Затова трябва да рискувате, че може да ви шпионират.
Херта Мюлер
Имаш много приятели, които те обичат чисто и не знаеш кои са те.
Шели Уинтърс
Всички обаче сме врагове един на друг и ставаме приятели само когато трябва да се бием заедно.
Аугуст Стриндберг
Ние се лъжем един друг в критични моменти. Именно затова ние оставаме приятели. Това ни дава възможността да се развиваме.
Бен Афлек
Приятел: човек, който всичко отбелязва и всичко ни прощава - даже нашите достойнства.
Адриан Декурсел
Уверена съм, че с мен винаги ще е семейството ми и моите приятели, които не са преставали да ме обичат, даже ако не постигна нищо в живота.
Бионсе Ноулс
Ако искате мир, не говорите с приятелите си. Разговаряш с враговете си.
Дезмънд Туту
Това, което ценя най-много в приятелите си, е лоялността.
Дейвид Мамет
Предишна
1
...
16
17
(Текуща)
18
...
54
Следваща