Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Приятел" - страница 15
Искам да те докосна в реално време, за да не те намеря в YouTube, искам да се разходя до теб в планината, а не да ти бъда приятел във Фейсбук.
Ева Енслър
Отсъствието задрасква хората. Няма отсъстващи приятели.
Елизабет Боуен
Книгите - нашите последни приятели, които не ни лъжат, винаги остават с нас и не ни укоряват за нашата възраст.
Емил Фаге
В радост или тъга цветята са нашите постоянни приятели.
Какудзо Окакура
Човек трябва да бъде съден не от това, което приятелите му казват за него, а от начина, по който той се отнася към прислугата.
Касандра Клеър
Обичам да пиша песни. Обичам, когато съм в обкръжението на истински приятели. Обичам да пътешествам. Обичам да свиря на китара. Освен това, обичам безплатната бира.
Киану Рийвс
Приятелите оставят след себе си черни дупки.
Константин Кинчев
Ако не смятате, че вашата тревожност, депресия, тъга и стрес влияят на физическото ви здраве, помислете отново. Всички тези емоции предизвикват химически реакции в тялото ви, които могат да доведат до възпаление и отслабена имунна система. Научете се как да се справяте, мили приятелю. Винаги ще има тъмни дни.
Крис Кар
Няма приятели при този, у когото никога не е имало врагове.
Алфред Тенисън
Повече от всичко на света ми се иска да стана безотговорен идиот, каквито се явяват много от моите приятели. Но когато мисля за последствията от такова поведение, разбира че едва ли мога да си го позволя.
Леонардо ди Каприо
Ако имах магическа пръчка, щях да живея в сграда в Ню Йорк, достатъчно голяма, за да могат приятелите ми, семейството ми да имат апартаменти в нея. Щяхме да отглеждаме децата си в едно и също пространство и да правим барбекюта в задния двор и да остаряваме и дебелеем заедно.
Лиз Мъри
Наличието на приятел направи всичко останало по-малко гадно.
Лори Халсе Андерсен
Дадохме свещени клетви да бъдем силни и да спасим планетата и да бъдем приятели завинаги.
Лори Халсе Андерсен
- Защо си толкова злобна? - Приятелите казват на приятелите истината. - Да, но не за да нараниш, а за да помогнеш.
Лори Халсе Андерсен
Едно нещо винаги е било вярно: тази книга или онзи човек, който може да ми даде идея или нов наклон по стара идея, е мой приятел.
Луис Л'Амур
Но има парадоксът на художествената литература – защо плачеш, когато фалшив герой умре? Това е основата на изкуството. Вие общувате с хора, които не съществуват и се грижите за тях, както бихте направили с вашите приятели и роднини.
Майкъл Грубер
Истинският приятел никога не застава на пътя ти, освен ако не се случи да тръгнеш надолу.
Арнълд Хенри Гласоу
Момче и момиче могат да бъдат просто приятели, но в един или друг момент, те ще се влюбят един в друг. Може би временно, може би в погрешния момент, може би твърде късно, а може би и завинаги.
Дейв Матюс
Голяма част от човешките отношения се основава на измами и уловки, понякога весели и забавни, понякога долни и злобни. Само малка част щастливци, такива като майките и малките деца, истинските приятели и влюбените са съвършено искрени един с друг.
Ерик Берн
Ценете високо връзките си с хората: взаимоотношенията с приятелите и семейството ви.
Барбара Буш
Слабото познаване на света трябва да убеди всеки човек, че действията, а не думите, са истинският критерий за привързаността на приятелите.
Джордж Вашингтон
Не казвайте нищо лошо за моите приятели. Аз мога да направя това по-добре от вас.
Саша Гитри
Предишна
1
...
14
15
(Текуща)
16
...
54
Следваща