Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Приятел" - страница 11
Бях такова дете, което се местеше ужасно много. Нямах много приятели. Театъра наистина представляваше за мен другарството.
Франсис Форд Копола
Двете най-ужасни фрази на света са: "Трябва да поговорим" и "Надявам се, да останем приятели." Най-смешното е, че те водят към противоположни резултати, скъсване и разговор, и приятелство.
Фредерик Бегбеде
Тежка ли е моята работа? Тя е ангелски приятна, приятели!
Фреди Меркюри
Всичките ми приятели искаха да станат професионалисти, а аз казах, че искам да стана актьор.
Харисън Форд
Жените винаги се нуждаят от други жени, за да се облегнат. Те стават приятели, за да се мразят по-добре една друга. Колкото повече се мразят, толкова по-неразделни стават.
Херта Мюлер
Истинските приятели са като елмази - скъпи и редки. Лъжливите приятели са като есенните листа - те са навсякъде.
Брус Лий
Приятелите те обичат, такъв какъвто си; жената те обича и иска да направи от теб друг човек.
Гилбърт Кийт Честъртън
Когато си в затвора, добър приятел ще се опита да те спаси. Най-добрият приятел ще бъде в килията до теб и ще каже: "По дяволите, това беше забавно."
Граучо Маркс
Да останеш без приятели - най-голямото, след нищетата, нещастие.
Даниел Дефо
Мога да сравня себе си с кораб, който се промъква през бури, правейки кратки спирания в пристанищата. Веднъж аз казах на един от моите приятели "Аз просто търся ангела със счупени криле - този, който не може да отлети от тук".
Джими Пейдж
Смъртта е приятел, а сънят е брат на смърта.
Джон Стайнбек
Ако искаш да съхраниш приятел никога не го изпитвай.
Джон Стайнбек
Ако приятелите не могат открито да се смеят над човек, значи те не са му приятели.
Дийн Кунц
Нямам нужда от приятели. Предпочитам врагове. Те са по-добра компания и чувствата им към вас винаги са истински.
Дилън Томас
Колкото по-бързо намерите нови приятели, толкова по-бързо ще се окаже, че имате стара дружба.
Ерик Берн
Приятеля не винаги е готов да услужи, затова пък врага е готов на всичко.
Ерик Берн
Жената е умряла, ако не може да гледа на мъжа като на своят най-добър приятел.
Жорж Санд
Да пишеш за свой приятел, означава, да се скараш с него завинаги.
Жул Ренар
В свят, в който смъртта е ловецът, приятелю, няма време за съжаления или съмнения. Има само време за решения.
Карлос Кастанеда
Майка ми беше невероятна. Тя вярваше в мен и ние бяхме най-добри приятели.
Кармен Електра
Всеки иска да има приятел, но никой не иска да бъде приятел.
Алфонс Кар
Не можеш да направиш добра комедия с непознати. Приятелят познава всички песни от албума, а те са слушали само хитовете.
Крис Рок
Предишна
1
...
10
11
(Текуща)
12
...
54
Следваща