Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Приятел" - страница 10
Не ми е нужен приятел, който във всичко да се съгласява с мен и да ми кима според собствените ми възгледи – защото сянката ми върши това по-добре.
Плутарх
Нужно е добре да изучите своят враг, тогава някой ден може да го превърнете в свой приятел.
Маргарет Тачър
Истинският приятел - това е човек, на който можеш да позвъниш в четири часът сутринта.
Марлене Дитрих
Приятелят ви казва какво искате да чуете; най-добрият приятел ви казва истината.
Мерилин Монро
Между другото, интересно е, че мъжете идват и си отиват, а приятелите остават.
Мила Йовович
Ако се ядосваш, когато те побеждава твой приятел, преди всичко, това означава, че ти нямаш приятели.
Михаел Шумахер
Обичайте книгата от цялата си душа! Тя не е само вашият най-добър приятел, но и докрай верен спътник.
Михаил Шолохов
Семейният приятел винаги е разочарование.
Норман Дъглас
Няма по-жесток враг, от предишен приятел.
Андре Мороа
Приятелите на работа не бива да се считат за приятели в живота.
Орхан Памук
Мога да бъда много добър приятел или много гаден враг.
Ришел Мийд
Никой не краде книги, освен старите приятели...
Роджър Зелазни
Докато приятели си отиват е по-малко важно да живеем.
Ръдърфорд Хейс
Ако не знаеш, какви са децата ти, гледай техните приятели.
Сун Дзъ
Този, който правилно посочва моите грешки, - мой учител, този който правилно посочва моите верни постъпки, - мой приятел; този, който ме ласкае, - мой враг.
Сун Дзъ
Никой мъж не може да бъде щастлив без приятел, нито да е сигурен в приятеля си, докато не е нещастен.
Томас Фулър
Добър приятел е най-близката ми връзка.
Томас Фулър
Този е мой приятел, който говори добре за мен зад гърба ми.
Томас Фулър
Който се е сприятелил с вас за получаване на облаги, не е вашият надежден приятел, а най-страшният враг.
Тупак Шакур
Аз никога не съм имал близки приятели сред мъжете. Навярно, понеже в детството си съм имал пет сестри и от тях съм разбрал много повече, отколкото от родителите си.
Уилям Дефо
Накрая се примирих с факта, че да нямаш приятели не е престъпление. Липсата на приятели просто означава, че имате по-малко проблеми.
Уитни Хюстън
Времето е приятел на прекрасната компания, враг на посредственият.
Уорън Бъфет
Предишна
1
...
9
10
(Текуща)
11
...
54
Следваща