Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Страх" - страница 9
Страхът от Бога, който царува в сърцето, е красотата на душата.
Матю Хенри
Най-големият страх на звукозаписната компания е, че ще се влюбите или ще забогатеете.
Мейнард Джеймс Кийнан
Ако не мога да вдъхновя любов, ще предизвикам страх.
Мери Шели
По-късно, аз започнах все по-често да добивам успехи в решаващи партии. Възможно е понеже, аз осъзнах простото нещо: не само над мен надделява страхът, но и над моя противник.
Михаил Тал
Страхът е най-самотното чувство. Можете да сте в тълпата от хора, но ако се страхувате, вие сте сами.
Мишел Пейвър
Нямам фобии. Фобиите са ирационални. Страховете ми са рационални и грижливо култивирани, като розите.
Маурийн Джонсън
Политиката мрази вакуума. Ако не е изпълнен с надежда, някой ще го изпълни със страх.
Наоми Клайн
Всеки, който мрази нещо, се чувства заплашен от това. Човек, който казва, че мрази феминизма (а) не разбира или не познава феминизма и (б) се плаши от могъщи жени. Повечето атаки идват от страх.
Нийл Строс
Хората никога не са по-несигурни, отколкото когато станат обсебени от страховете си за сметка на мечтите си.
Норман Казънс
Страхът е страстта на робите.
Патрик Хенри
Не вярвам в страха - живея живота си без съжаление.
Шон Комбс
Ужасяваш се, но продължаваш напред и правиш това, което трябва да се направи - това е смелост. Този, който не изпитва страх, е глупак, а този, който оставя страха да го управлява, е страхливец.
Пиърс Антъни
Трябва да опресним страха си, за да опресним разбирането си за това как работи безопасното място.
Андрю Пайпър
Страхът пред висшите сили ни удържа в подчинение.
Робърт Бъртън
Все пак трябва да знаете, че страхът от смъртта е ирационален; смъртта идва при всички.
Робърт Сойер
Превръщането в професионалист е начин на мислене. Ако се борим със страх, самосаботаж, отлагане, съмнение в себе си и т.н., проблемът е, че мислим като аматьори. Аматьорите не се появяват. Аматьорите се измъчват. Аматьорите се оставят на нещастието да ги победи. Професионалистът мисли различно. Той се появява, върши си работата, продължава да кара, каквото и да става.
Стивън Пресфийлд
Обратното на страха е любовта - любовта към предизвикателството, любовта към работата, чистата радостна страст да хвърлим удар към мечтата си и да видим дали можем да я осъществим.
Стивън Пресфийлд
Страхът не изчезва. Воинът и артистът живеят според един и същи кодекс на необходимост, който диктува, че битката трябва да се води отново всеки ден.
Стивън Пресфийлд
Военното възпитание въвежда смелост с помощта на страха.
Тадеуш Котарбински
Знаете ли, един от страховете ми да живея толкова дълго сам е, че свиквате да правите всичко по свой начин.
Тери Макмилан
Ще се упражнявам да се връщам към настоящия момент... без да позволявам на съжаленията и тъгата да ме влекат обратно в миналото или да оставям тревогите, страховете или желанията да ме изтръгнат...
Тик Нят Хан
Изборът на хората да стане вегани, от хората, с които съм говорил, изглежда е мотивиран от страх.
Антъни Бурдейн
Предишна
1
...
8
9
(Текуща)
10
...
54
Следваща