Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Страх" - страница 6
Безстрашието е като мускул. От собствения си живот знам, че колкото повече го упражнявам, толкова по-естествено става да не позволявам на страховете си да ме управляват.
Ариана Хъфингтън
Няма любов, по-интензивна от любовта, която имаме към децата си - а там, където има интензивна любов, има и силен страх, който дебне под повърхността.
Ариана Хъфингтън
Най-страшният капан, в който може да попадне режисьора е страхът от това, че на този филм на зрителя ще му бъде скучно.
Хаяо Миядзаки
Аз съм честен и затова ме е страх.
Хосе Марти
Ако вярвам в нещо, това е в тъмната нощ на душата. Страхът е моята религия, а мистерията е нейната църква.
Чарлз Симик
Колко нещастни хора! Непрестанно се колебаят между лъжливи надежди и нелепи страхове и вместо това те да се опират на разума, измислят си чудовища, които самите те се страхуват, или от духове, които да ги съблазняват.
Шарл Монтескьо
Всеки човек, който преследва правата на човека в Иран, трябва да живее със страх от раждането до смъртта, но аз се научих да преодолявам страха си.
Ширин Ебади
Големият и таен страх на американците е, че Америка може да се окаже явление, а не цивилизация.
Шърли Хазард
Самотата на човека е само неговият страх от живота.
Юджийн О'Нийл
Страхът възниква в следствие безсилието на духа.
Барух Спиноза
Вълнението, причинено от страх, е пропорционално не на опасността, а на нашето предчувствие за бедата, от която се страхуваме, било то реална или въображаема.
Бернард Мандевил
За да успеете, желанието ви за успех трябва да бъде по-голямо от страха ви от провал.
Бил Козби
Не позволявайте на страха ви да ви парализира. Подгответе се не само технически, но и емоционално.
Боб Уайнщайн
Страхът не е един от моите атрибути.
Бърни Мак
В моя живота ми има различни периоди. И само страхът да умра млад ме е спрял да повтарям една или друга грешка.
Григорий Лепс
Вяра - каква е тази емоция, но отчаян опит за бягство от изгарящ ума страх?
Дейвид Зиндел
А загубата на контрол винаги е източник на страх. Също така обаче винаги е източникът на промяна.
Джеймс Фрей
Страховете ви никога не изчезват. Просто се чувствате по-комфортно, игнорирайки ги.
Джейсън Ритър
Единствената истинска спънка е страхът от провал. В готвенето трябва да имате отношение по дяволите.
Джулия Чайлд
Щастието е живот без страх. Без очакване и предчувствие за сложност и нещастия.
Евгений Леонов
Как можете да обвините човек за неговите страхове и слабости, освен ако не сте почувствали същото и не сте направили различно?
Ейми Тан
Страхът изчезва, когато започнете да правите, от което се боите, вместо това, да мислите за него.
Екхарт Тол
Предишна
1
...
5
6
(Текуща)
7
...
54
Следваща