Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Страх" - страница 43
Когато мозъкът не работи правилно и ние не разбираме как да калибрираме мозъка за оптимална работа, ние ще почувстваме тези съмнения, страхове и тревоги и повечето хора, когато това се случи, не разбират защо и те оставят това да парализира тях.
Джон Асараф
Помагам на хората може би да остъргват някои от старите неща, които са ни наложени, които са ни превърнали от това да сме гении до това да не се чувстваме страхотно към себе си, като имаме съмнения, страхове и тревоги.
Джон Асараф
Колкото повече знаем, толкова по-лесно е да оцелеем. Знанието разсейва страха.
Джон Вайсман
- Но джедаите имаха поговорка за страха. В крайна сметка това води до страдание. - Хера направи пауза. - Някой трябва да прекъсне веригата.
Джон Джаксън Милър
Винаги ми се е струвало, че всяко място и вещ притежава собствена памет. Силните чувства, особено страхът и отчаянието, неизменно оставят своят отпечатък. И този който веднъж е отишъл на подобно място, не може да не го усети. Тъмнината буквално ме буташе напред, шептейки ми предлагайки да вляза и да узная тайните й.
Александра Бракен
Жената е длъжна да бъде независима, а независимостта се достига още и с умението да се внушава страх.
А. Бушков
Ако изобщо нямате страх, значи сте зле защитени.
Александър Ковтик
Както видяхме в данните, недоволството срещу Запада идва от това, което мюсюлманите възприемат като омраза и очерняне на исляма от страна на Запада; западното вярване, че арабите и мюсюлманите са по-низши; и техния страх от западна намеса, господство или окупация.
Джон Еспозито
Между приемането на страховете и капитулацията пред тях има много тънка граница.
Джон Кори Уейли
И така, с катастрофата на артилерията, в тъмното, с омразата и страха и безразсъдното дръзновение се роди нова Русия.
Джон Рид
Страхът е чистач, който се храни с бъдещето; за това какво може да бъде и какво е възможно, разширявайки се по линията на нашия живот.
Джон Скалзи
Можете да живеете или чрез вяра, или чрез страх, но не и двете едновременно.
Джон П. Стрелеки
Вината и яростта, омразата и страхът бяха пътища към слабост и тромав избор.
Джонатан Мабъри
Страхът се основава на фалшивите убеждения, че има други сили и че външните неща и условия могат да ви навредят.
Джоузеф Мърфи
Истинското мислене е свободно от страх.
Джоузеф Мърфи
Тя си беше създала собствен ад и сега, когато се беше научила да контролира страха си, знаеше как да създаде свой собствен рай.
Джоузефин Анджелини
Историята на жена, която се плашеше от тъмното, и мъж, който се плашеше от любовта, които се събраха, за да преодолеят всичките си страхове...
Джули Ан Уокър
За един сладък момент на звънене раят беше навсякъде около нас. Всички неща бяха възможни, а добротата и любовта можеха да победят всякакви скърби, всякакви страхове.
Джули Бери
Както се оказа, най-големият ми страх в живота се превърна в очаквания.
Джули Мърфи
Поради медийния шум и ужасно недостатъчна информация, твърде много хора в днешно време се страхуват смъртно от храната си и какво прави страхът от храната за храносмилателната система? Сигурна съм, че един нещастен или подозрителен стомах, свит и неспокоен от притеснение, не може да усвоява правилно.
Джулия Чайлд
Ако в живота ви има нещо, което е наистина важно за вас, обещайте ми да не правя нещата наполовина. Обещай ми, че ще се бориш и няма да позволи на страховете или съмненията да те разубедят от решението ти. В противен случай ще се обвинявате до края на живота си.
Диего Галдино
Антипатията, страхът, подозрението и ревността произтичат от липсата на доверие и уважение.
Дмитрий Иванович Писарев
Предишна
1
...
42
43
(Текуща)
44
...
54
Следваща