Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Страх" - страница 42
Ако се уверим, че оставаме в състояние на съзнателна бдителност за следващата синхронност, умовете ни остават в положителна позиция и отстраняват страха и съмненията си.
Джеймс Редфийлд
Нищо не издава така страхът, като опитът да го скриеш.
Джеймс С. А. Кори
Страхът, каза той, управлява целия ни живот. Страхът, каза той, след религията е най-разрушителната сила в света.
Джеймс Фрей
Големият ми страх не е, че ще ми свършат идеите. Той е, че ще ми свърши времето.
Джейн Смайли
Тъй като смъртта така или иначе ще ни отведе, защо да живеем живота си в страх? Защо да не умрем по старите си начини и да бъдем свободни да живеем?
Джак Корнфийлд
Запознайте се с този преходен свят, нито с хватка, нито със страх, доверете се на разгръщането на живота и ще постигнете истинско спокойствие.
Джак Корнфийлд
Когато мислим, че сме били наранени от някого в миналото, ние изграждаме защитни сили, за да се предпазим от нараняване в бъдеще. Така страшното минало предизвиква страшно бъдеще и миналото и бъдещето стават едно. Не можем да обичаме, когато изпитваме страх... Когато освободим страшното минало и простим на всички, ще изпитаме пълна любов и единство с всички.
Джералд Джамполски
Няма правилно или грешно поведение. Единственият смислен избор е между страха и любовта.
Джералд Джамполски
Не можем да обичаме, когато изпитваме страх. Когато освободим страшното минало и простим на всички, ще изпитаме пълна любов и единство с всички.
Джералд Джамполски
Страхът може да бъде известен като най-вирулентният и вреден вирус, познат на човечеството.
Джералд Джамполски
Кой е смелият човек - този, който не изпитва страх? Ако е така, тогава смелостта е само учтив термин за ум, лишен от рационалност и въображение.
Джералдин Брукс
Хората предполагат, че съм безстрашен. Много от нещата, с които се занимавам, са доста страшни. Страхът ви кара да обърнете внимание - става въпрос за абсолютна концентрация.
Джереми Уейд
Единственият начин да премахнете страха е да направите това, от което се страхувате.
Джери Рубин
Изисква се смелост, за да се скъса веригата на страха!
Джеронимо Стилтън
Съществуват само две емоции на пазара - надежда и страх. Единственият проблем се състои в това, че ти се надяваш, когато би трябвало да се боиш; и се боиш, когато е нужно да се надяваш.
Джеси Ливърмор
Страхът от промяна беше слабост.
Дж. Р. Уорд
Отношението, хуморът и действието (постоянството) ще разбият страховете и отхвърлянето. Страхът от провал не съществува, ако вярвате, че не съществува.
Джефри Гитомър
Винаги съм имал проблем да показвам страх във филм.
Джефри Дийн Морган
Невъзможно е да изпитаме страх, омраза или поражение, когато се смеем.
Джим Стовъл
Когато пред теб стои задача, по-добре да се захванеш за нея, отколкото да живееш в страх пред нея.
Джо Абъркромби
Но ако е нужно да направиш нещо, то по-добре действай по-скоро, отколкото да живееш в страх пред действието.
Джо Абъркромби
Първо трябва да разберем какво представляват съмненията и страховете, как възникват безпокойството и съмненията и страховете. Те са психично заболяване.
Джон Асараф
Предишна
1
...
41
42
(Текуща)
43
...
54
Следваща