Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Страх" - страница 33
Страхът не изчезва. Битката трябва да се води отново всеки ден.
Стивън Пресфийлд
Хората, които са загубили всичко, винаги вдъхват страх.
Стина Джаксън
Страхувам се от полудяването – най-големият ми страх.
Стинг
Да бъдеш изгубен и забравен – да бъдеш изоставен – е споделен и ужасен страх, точно както най-съкровената ни надежда, когато пораснем, е, че можем да оставим някои части от нас в сърцата на тези, които обичаме и по този начин живей.
Стюарт О'Нан
Обърнете се към любовта по всяко време, отпуснете хората, прощавайте и забравяйте и бъдете мили, много мили; колкото повече го правите, толкова по-малко страх ще имате. Хората ще се надигнат, за да ви подкрепят. Откажете се да се страхувате в този живот.
Стюарт Уайлд
Смелостта не е липсата на страх. Смелостта е способността да действате ефективно, дори когато сте напълно ужасени.
Стюарт Уайлд
Помнете, че вие сте учител, вие помагате на хората, карате ги да се чувстват по-сигурни, извеждате ги от страха към любовта, от невежеството към знанието.
Стюарт Уайлд
Само няколко човека на Заемята са способни напълно да преодолеят своите страхове, и всички те живеят в Тибет.
Сюзан Кейн
Лесно е да бъдеш смел, когато това не са твои страхове.
Сюзън Ий
Ако мотивацията ви за придобиване на пари или успех идва от неподдържащ корен като страх, гняв или необходимостта да се "докажете", парите ви никога няма да ви донесат щастие.
Т. Харв Екър
Не ме е страх дори от дявола. Ако дяволът се изправи срещу мен, аз също бих се изправил срещу него.
Тайсън Фюри
Онзи, който живее, страхувайки се от поражение, позволява на огъня на страха бавно да го изгори.
Такуан Сохо
Животът на повечето хора не е нищо повече от безсмислена трескава дейност, използвана като психологическа защита срещу собственото им безсилие и страх.
Такър Макс
Като общо правило, когато момчетата имат проблеми с контакта с момичета, това е защото се страхуват от отхвърляне или се страхуват от нещо конкретно. Начинът, по който преодоляваш страх като този, е да разбереш какво е най-лошото, което може да се случи.
Такър Макс
Имам лично мото, с което живея, което е да усетиш страха и да го направиш. Ако не успееш, ставаш и продължаваш да опитваш отново.
Тамара Мелън
Но това е храбростта: да се страхуваш и да правиш каквото трябва. Не можеш да имаш смелост без страх.
Тами Хоуг
Пред хората страхът им обикновено бяга по-бързо от краката, ръцете, думите или сянката, която хвърлят. Страхът е на първо място, след това всичко останало.
Таня Ступар Трифунович
Единственият приличен ежедневник във Франция е онлайн "Mediapart", който разкрива подкупи и корупция по високите етажи и предизвиква страх от властта.
Тарик Али
Никога не показвай на противника своят страх - това е аксиома.
Татяна Корсакова
Най-главният човешки враг е страх. Победата над страхът е победа над самият себе си.
Татяна Корсакова
Ние, християнските писатели, трябва да рисуваме злото с най-черните четки, не за да сеем страх, а за да призовем чудовищата да бъдат разпръснати от нашата светлина. Ако Сатана се маскира като ангел на бялото, възнамеряващ да измами света, всеки опит от наша страна да минимизираме злото е само съучастник с неговата стратегия... Обърнете се към светлината; не се страхувайте от сенките, които създава.
Тед Декър
Животните наистина изпитват емоции. А страхът е една от най-първичните емоции.
Темпъл Грандин
Предишна
1
...
32
33
(Текуща)
34
...
54
Следваща