Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Страх" - страница 30
Ако страхът от провал ви парализира, тогава горещо ви препоръчвам да си поставите малка, реалистична цел за деня. Когато го постигнете, преминете към следващата малка, реалистична цел. Вашият бизнес ще види по-добри резултати от предприемането на действия за малки цели, а след това да мечтаете за нереални големи цели, които никога не постигате.
Рамит Сети
Когато бях в колежа, имах страх от рак.
Рандал Мънро
Страхът от Бог е този, който ни дава увереността да се изправим лице в лице с хората и тяхното зло и да бъдем уверени в крайната победа.
Раусас Дж. Ръшдуни
Боже, пропуснал ли съм да живея, защото съм позволил на страха си да ръководи всеки един избор, който някога съм правил?
Ребека Рейзин
Нямам абсолютно никакъв страх от смъртта. От моето изследване на близки до смъртта и моите лични преживявания, според мен смъртта е просто преход към друг вид реалност.
Реймънд Мууди
- Хората не се променят, - меко отвърна Страхът. - Само маските им се развалят и започват да прозират.
Ремигиуш Мруз
Разликата между параноя и да останеш бдителен е как оставяте страха да ви повлияе.
Ридли Пиърсън
Аз също съм много вярващ в мечтания живот; че докато спим, се прави дълбока подсъзнателна връзка за нашите най-дълбоки страхове, надежди, любов, загуби, страхове и желания.
Андрю Моушън
За мен ужасът не се определя от нещото, което предизвиква страха им, а от човека, който има контакт с него.
Андрю Пайпър
Човек се ражда само с два страха: страх от падане и страх от силен шум. Всичко останало се учи. И това е много работа!
Ричард Бандлър
Не, повечето възрастни са като баща й, чийто страх, ако той изпитва такъв, е заменен от някаква меланхолия.
Ричард Русо
Опитът на свободата в крайна сметка се превръща в дълбоко вкоренен страх от свобода и необходимостта да се адаптираш към тълпата, която не иска нищо повече от сляпо да вярва и да следва харизматичен лидер, става поразителна.
Роб Римен
Страхът, съчетан с алчността и възможността, представлява мощен мотив.
Роберт ван Хюлик
Всичко, до което се докосне един любящ човек, дори мислено, се омагьосва, само страхът от живота не може да бъде очарован.
Роб Шнайдер
Мъжете бяха луди. Те страдаха, когато бяха щастливи от страх да не загубят щастието си.
Роберто Арлт
Любовта е връзка, която се разпада, но страхът винаги остава.
Роберто Савиано
Когато победиш своите страхове, ти ще спечелиш своя живот.
Робин Шарма
Познавам мъже, които са по-здрави на петдесет, отколкото някога са били преди, защото голяма част от страха им изчезнал.
Робърт Блай
Курсът по чудеса е постоянно потвърждение, че сте създадени от безусловна мисъл за любов, която изглежда се е загубила в един свят на страх. Свободата, радостта и душевният мир отново са ваши, когато си спомните и се свържете отново с безусловното си Аз.
Робърт Холдън
Обичайте себе си, за да можете да обичате друг. Обичайте себе си, така че да не можете да проектирате страх. Обичайте себе си, за да позволите на другите да ви обичат. Обичайте себе си така, че да позволявате на хората близо.
Робърт Холдън
Нашите индивидуални честоти, независимо дали са любов или страх, непрекъснато текат навън, засягайки духовните същества, както и други хора, които могат да бъдат навсякъде, дори далеч от нас.
Робърт Шварц
Страхувах се и не знаех от какво се страхувам, което е най-лошият вид страх.
Робъртсън Дейвис
Предишна
1
...
29
30
(Текуща)
31
...
54
Следваща