Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Страх" - страница 25
Когато депресираме страха от смъртта, ние възстановяваме енергията, която е отречена. Чувстваме се подбудени като потоци от творческа енергия, преминаващи през нашите тела, умове и нервна система. Сблъсквайки се с обект, който обикновено ни потиска и ужасява, ние се чувстваме по-леки, по-свободни, по-възприемащи и познавателно живи при всички наши срещи... Старостта вече няма да бъде синоним на смърт или умиране, а на живот.
Ан Карпф
Любовта - своего рода вечност. Тя изтрива паметта в началото и страха преди края.
Ана Стал
При липса на страх има малко вяра.
Майкъл Палин
За да поемете тези рискове, не само трябва да заглушите външните критици, но и да освободите вътрешния критик, който се опитва да ви притеснява от страха от отхвърляне.
Майкъл Порт
Смелостта не е да бъдеш безстрашен - това е да притежаваш страха си и да го използваш, за да те движи напред, за да ти даде сила.
Майкъл Порт
Най-добрите воини са не само тези, които не познават страха, но и тези, които не познават гнева.
Майкъл Скот
Страхът е най-ценният товар във вселената. Включете телевизора, - каза той - Какво виждате? Хора продаващи стоките си? Не. Хора продаващи страхът за това, че вие ще трябва да живеете без техните стоки.
Макс Брукс
Осама бин Ладен успя да замени страха от Бога и придържането към Корана със своята философия на джихад преди всичко. Това, което стои зад тази фасада, са истинските философски намерения на Ал Кайда: създаването на нов ислямски халифат, който ще победи демокрацията като по-великия от двата политически порядка.
Малкълм Нанс
Насилието е инстинктивната реакция на страха.
Маргарет Милър
Той плаче често, понеже неговата любов не е победила неговия страх.
Маргьорит Дюрас
Казаха, че съм най-красивата от жените. Моята красота беше красота, която вдъхваше колкото страх, толкова и желание.
Марек Алтер
Рисковете от конфликта никога не ме завладяха, а само страхът от маргинализация.
Мари Бенедикт
Привързаността към миналото и страховете относно бъдещето не само управляват начина, по който избирате нещата, които притежавате, но също така представляват критериите, по които правите избор във всеки аспект от живота си, включително отношенията с хората и работата ви.
Мари Кондо
Всички правим грешки, всички имаме страхове и всички имаме слабости. Зад всичко това стои нашето основно аз. Когато нашето същностно Аз осъществи контакт с друг, светлината е ослепителна и ще изпълни вселената. Предизвикателството на омагьосването е да останеш верен на тази светлина, да вярваш в нея, когато тя не е толкова очевидна. Тогава тази светлина се превръща в нажежен блясък и се увива около всичко.
Мариам Уилямсън
Ангелите са мисли на Бог - да се молим на ангел означава да погледнем към ниво на чисто мислене, божествено мислене и да поискаме то да замести нашите мисли за страх.
Мариам Уилямсън
Страхът идва, но страхът преминава.
Мариам Уилямсън
Вашата игра на дребно не служи на света. Няма нищо просветлено в това да се свивате, така че другите хора да не се чувстват несигурни около вас. Всички сме предназначени да блестим, както правят децата. Не е само в някои от нас; то е във всеки и докато оставяме нашата светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите разрешение да направят същото. Когато сме освободени от страха си, нашето присъствие автоматично освобождава другите.
Мариам Уилямсън
Любовта е това, с което сме родени. Страхът е това, което научихме тук. Духовното пътуване е отказването или прекратяването на страха и приемането на любовта обратно в сърцата ни. Любовта е същественият екзистенциален факт. Това е нашата крайна реалност и нашата цел на земята. Да го осъзнаваме съзнателно, да изпитваме любов в себе си и другите, е смисълът на живота.
Мариам Уилямсън
Страхът ми не искаше да бъде изоставен, така че дойде с мен.
Мария Дуеняс
Открих страха от смъртта и провала като отлични мотиватори.
Марк Адамс
Заплатата за некомпетентността е страх.
Марк Хеншоу
Делата не правят героя... това е страхът, който те преодоляват.
Марк Чевертън
Предишна
1
...
24
25
(Текуща)
26
...
54
Следваща