Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Страх" - страница 19
Страхът ранява по-дълбоко, от меча...
Джордж Р. Р. Мартин
Хората реагират само на страх.
Джос Уедън
Мислите за ревност, страх, притеснение и тревожност разрушават и унищожават нервите и жлезите ви, причинявайки психически и физически заболявания от всякакъв вид.
Джоузеф Мърфи
За да бъдеш безстрашен, ти трябва да умееш да изпитваш страх.
Джулиан Мур
Мисля, че едно от ужасните неща днес е, че хората изпитват този смъртен страх от храната: страх от яйца, да речем, или страх от масло. Повечето лекари смятат, че можете да имате малко от всичко.
Джулия Чайлд
Страхът ни от технологиите наистина е страх от овластяване. Вече имаме способността да проектираме реалността, в която живеем, и трябва да пристъпим към случая.
Дъглас Рушкоф
Това, което научих от раждането на сина ми, е, че страхът от бъдещето е нормален, но е загуба на време.
Ева Амури
Срамът ни учи да мислим, а страхът отучва...
Евгений Евтушенко
Станете и се изправете пред страховете си или те ще ви победят.
Ел Ел Кул Джей
Страх ме е, че в душата ми няма страх.
Зинаида Гипиус
Тайното откровение на Йоан отново се отваря в криза. Ученикът Йоан, скърбящ за смъртта на Исус, върви към храма, когато среща фарисей, който му се подиграва, че е бил измамен от фалшив месия. Тези подигравки повтаряха собствения страх и съмнение на Йоан.
Илейн Пейджълс
През вековете християните са приспособявали виденията на Йоан от Патмос към променящите се времена, четейки собствените си социални, политически и религиозни конфликти в космическата война, която той така силно предизвиква. И все пак неговата Книга Откровение апелира не само към страха и желанията за отмъщение, но и към надеждата.
Илейн Пейджълс
Нито едно правителство, което управлява използването на сила, не може да оцелее, освен чрез сила. Няма връщане назад, защото силата поражда сила, а извършителите на престъпления живеят в страх, че на свой ред те могат да станат жертви.
Карлуш Филипи Шимениш Белу
Малко ме е страх от идеята за пълен фейслифт, защото, когато се погледнеш в огледалото, искаш да изглеждаш като себе си.
Карол Вордерман
Съдбата е как се развива животът ти, когато оставиш страха да определя избора ти. Пътят на съдбата ти се разкрива обаче, когато се изправиш срещу страха си и направиш съзнателен избор.
Каролайн Мис
Само любовта изцелява. Гневът, страхът и вината само разрушават и не ти дават да намериш своите истински способности.
Алисън Ноел
Сега от страхът и неувереността не е останала и следа. Новият албум ще бъде искрен и ще отрази моята душа.
Кейти Пери
Много хора не обичат да харчат пари за дневник, защото се страхуват да го развалят, което е разбираемо. Купувам красиво изработени дневници с кожена подвързия, защото изгубих страха си от празната страница.
Кери Смит
Писането за мен означава смирение. Това е процес, който включва страх и съмнение, особено ако пишете честно.
Киран Десаи
...избягването на привързаности поради страх от загуба е като избягване на живота.
Лайънъл Шрайвър
Ако искаш да бъдеш абсолютно свободен, се отървете от две неща: от страхът да грешиш и от стремежа да бъдеш първи.
Алън Мур
В един-единствен мълчалив момент яростта му, страхът му, унижението и безпомощността му бяха изчезнали. Тази сутрин той вярваше, че е ново творение. Той тихо заплака.
Лаура Хиленбранд
Предишна
1
...
18
19
(Текуща)
20
...
54
Следваща