Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Страх" - страница 18
Елитен клас, който е свободен да работи без ограничения - независимо дали ограниченията налагат върховенството на закона или страхът от отговорите на тези, които са засегнати от тяхното поведение - е елитен клас, който ще граби, деградира и изневерява на воля и ще действа безкрайно укрепва собствената си сила.
Глен Грийнуолд
Промяната създава страх, а технологията създава промяна. За съжаление, повечето хора не се държат много добре, когато се страхуват.
Даниел Х. Уилсън
Казват, че религията е свързана с любовта, но вие се чудите колко голяма част от нея е за страха.
Деб Калети
Страхът е виновникът, който ни лишава от най-големия ни живот. И въпреки че това е предимно измислено или научено поведение от нашето минало, почти всеки, когото някога съм срещал през живота си, се бори със страх.
Деби Форд
За съжаление, освен ако не сме фокусирани върху изграждането на нашата смелост, която ни дава самочувствие и всичко, от което се нуждаем, за да направим квантова промяна в живота си, гласът на страха винаги ще поеме водещата роля в съзнанието ни.
Деби Форд
Страхът е враг на надеждата.
Дейв Рамзи
Имам патологичен страх да бъда сам. Когато съм със собствените си мисли, започвам да се разнищвам и започвам да мисля наистина тъмни мисли, саморазрушителни мисли.
Дейвид Уолямс
Илюстрира само една точка: действието лекува страха. Нерешителността, отлагането, от друга страна, оплождат страха.
Дейвид Шуорц
В живота побеждава само този, който е победил самият себе си. Този който е победил своят страх, леност и своята неувереност.
Деми Ловато
Причината, поради която рекламата се управлява от страха, в крайна сметка е, че повечето агенции разчитат само на няколко клиенти, които да внесат лъвския дял от приходите си.
Джеймс Суровецки
Страхът е огромно нещо за възрастните хора.
Джеймс Хилман
Уважението и страхът са две различни неща.
Джейн Смайли
Работата при републиканците е, че те не се интересуват толкова от уважение, но обичат страха, поне в другите.
Джейн Смайли
Западняците, повече от повечето азиатци, са склонни към чувство на страх, омраза към себе си и недостойност.
Джак Корнфийлд
Денят през 2004 г., когато рентгенологът ми каза, че имам инвазивен рак, тръгнах по коридора на болницата, търсейки телефон, за да се обадя на съпруга си, и почти виждах как страхът идва към мен като голяма черна сянка.
Джералдин Брукс
Бюрокрациите са прогресивни. което означава, че имат горящ страх, че някой. някъде, прави нещо без разрешение.
Джери Пурнел
Надеждата може да си представим като ефект на домино, верижна реакция, всяко увеличаване, което прави следващото увеличение по-осъществимо... Има моменти на страх и съмнение, които могат да го издушат.
Джеръм Групман
Вярвам, че американският народ има истински и оправдан страх от намеса на правителството в това, което инстинктивно знаят, че ще бъде все по-натрапчив свят.
Джо Байдън
Важното е да не установявате дали се страхувате или не, но това е да можете да живеете със собствения си страх, без да сте повлияни от него. Иначе вече не е смелост, а безразсъдство.
Джовани Фалконе
Казва се, че онези, които боговете искат да унищожат, те първо подлудяват. Може да се окаже, че военната невроза, предизвикана от пропагандата на страх и омраза, е прелюдия към унищожение.
Джон Бойд Ор
Никое предизвикателство не може да ви спре, ако имате смелостта да продължите да се движите напред в лицето на най-големите си страхове и най-големи предизвикателства. Бъдете смели.
Джон Гордън
Понякога съм мислил, че най-здравите хора, хората, които са просто много уравновесени, много щастливи, вероятно имат по-ниски постижения от другите хора. Моят вид ирационалност е страх или безпокойство.
Джон Ронсън
Предишна
1
...
17
18
(Текуща)
19
...
54
Следваща