Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Смърт" - страница 42
Аз ще умра по своему. Това е моята болест, моята смърт, моят избор.
Джени Даунам
Сравнението е смъртта на радостта.
Джени Лоусън
Французите наричат оргазма малката смърт, но аз не съм съгласна. Това е животът. Той ми го вдишва, като ми дава своята същност. Когато се разбия над езика му, аз съм толкова пълен с душата му, че се треся и треперя.
Дженива Лий
Не надценявайте вината си. Смъртта е единственото бягство, което имаме.
Дженифър Албин
Бяхме твърде интелигентни, твърде цинични за война. Разбира се, не е нужно да си глупав и примитивен, за да умреш с глупава, примитивна смърт.
Джералдин Брукс
Дори без съществата, живеещи в нея, водата е опасна. Имаме амбивалентна връзка с водата. Това е източникът на живот, това е източникът на храна, но е и източник на смърт, ако не сте внимателни.
Джереми Уейд
Красотата и смъртта, така тясно свързани заедно. Това изглежда е основната тема на моя живот.
Джесика Кори
Смъртта е мрачна афера, животът е много по-интересен. В живота постоянно се случва нещо, всякакви неочаквани неща. Такова, че не очаквате, защото е... неочаквано.
Джесика Таунсенд
Няма по-голяма трагедия от смъртта на дете. Моля се на Господ той да облекчи болката и страданието на царя.
Джийн Калогридис
Рядко човек се появява на земята толкова лош, че да заслужава смърт.
Джим Харисън
Преяждането е толкова емоционално френетично занимание, че в същото пространство не могат да съществуват други проблеми. Адски е познат хората, които са чувствителни към храната; и тъй като е известно, това не е толкова ужасяващо, колкото някои от проблемите, които са извън нашия контрол. Проблеми като развод, болест, смърт.
Джинийн Рот
Счита се, че медицинските грешки в болниците причиняват над 400 000 смъртни случая годишно само в САЩ - което го прави третата водеща причина за смърт след сърдечни заболявания и рак - с още 4–6 милиона случая на сериозни вреди.
Джо Марчант
Смъртта е последното нещо, което човек си спомня в живота си.
Джоан Д. Виндж
Интернет направи възможна плашеща практика на заплахи и сплашване - заплахи от неизказано насилие и смърт.
Джоан Уалах Скот
Ако искате да живеете, борете се до смъртта.
Александър Бек
Смъртта и съпругата са предопределени от Бог.
Александър Бек
Раждането на човек е случайност, а смъртта закон.
Александър Куприн
Тя искаше само едно - поне преди смъртта си да направи нещо полезно.
Джон Каценбах
Тайната зависимост от нашите молитви, сълзи, решения, покаяние и начинания ни пречи да гледаме единствено и просто към Спасителя, така че да основаваме цялата ни надежда за приемане на неговото послушание до смърт и цялото му посредничество.
Джон Нютън
Единственият отговор в тези съвременни времена, както и във всички други времена, е кръвта на Христос. Когато съвестта ни се издигне и ни осъди, къде ще се обърнем? Обръщаме се към Христос. Обръщаме се към страданията и смъртта на Христос - кръвта на Христос. Това е единственият прочистващ агент във Вселената, който може да даде на съвестта облекчение в живота и мир в смъртта.
Джон Пайпър
Ключът към издръжливостта в каузата на саможертвената любов не е героичната сила на волята, а дълбоката, непоклатима увереност, че радостта, която сме вкусили в общението с Христос, няма да ни разочарова при смъртта.
Джон Пайпър
Смъртта идва незабележимо, дори когато я очаквате.
Джонатан Страуд
Предишна
1
...
41
42
(Текуща)
43
...
54
Следваща