Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Смърт" - страница 41
Ханс много пъти ми е казвал, че успешната, ах, извинете, внезапна смърт на партньор е важен компонент на бизнес успеха. Понякога по-важно от смъртта на конкурента.
Денис Драгунски
Разбира се, че има мъртви звезди. Но поне бяха звезди, докато не излязоха. И смъртта им беше експлозия на свръхнова - тя не остана незабелязана. Сигурен съм, че никой няма да смята смъртта ми за супернова. Никой няма да присъства, за да види как енергията ми се разсейва в космоса.
Джазмин Варга
Опасността ви е нещо различно от смъртта и по-грозна. Защото тя ще се опита да ви промени - да събуди във вас нещо, което никога не бива да се събужда.
Джак Уилямсън
Почти умирането ви доближава до живота. Има тънка граница; усещате как го пресичате, връщайки се в земята на живите, прибирайки се у дома. Може би, ако бяхте тръгнали по другия път, смъртта щеше да е друг дом.
Джаки Кей
Не е важно, момчета или царевични кочани, смъртта винаги е непривлекателна.
Джанет Еванович
Мисля, че мембраната - казвам, че мембраната между живота и смъртта е опасно тънка. И мисля, че историята на Исус, тази велика митична история, може да има трансформираща стойност в живота ни.
Джей Парини
Нека позлатените гробове погълнат червеите. Дори да имате великолепен гроб, вие не се различавате от другите хора. След смъртта всички стават храна за червеи.
Джейкъб Грей
Както казах, срещата със смъртта има начин да съобразите приоритетите си.
Джеймз Добсън
В Смъртта сме наясно, че сме нещо повече от нашите физически тела.
Джеймс Ван Прааг
Искам да науча родителите как могат да помогнат на децата си със смърт, скръб и загуба на неща, пътуването на живота.
Джеймс Ван Прааг
Мисля, че като хора всички сме различни. На ниво трето измерение всички сме различни, но има две общи неща, които споделяме... едното е раждането и ние знаем за това, защото сме го преживели, разбираме го, а другото е смъртта.
Джеймс Ван Прааг
От любовта към страната те са приели смъртта.
Джеймс Гарфийлд
Основната причина за смъртта не е глад или жажда, а паника.
Джеймс Деларги
Но понякога не когато сами се изправяме пред смъртта, а когато смъртта отнема тези, които обичаме най-много, ние наистина научаваме колко кратко е времето ни на земята и защо това, което правим с това време, е от значение.
Джеймс Коми
Моят опит е, че хората, които умират за каузи, имат малко приятели в смъртта.
Джеймс Лий Бърк
Смъртта е забавно нещо. Пред нейното лице всичко става ясно и разбираемо.
Джеймс Патерсън
Такъв растеж ще премести хората във все по-висши енергийни състояния, в крайна сметка ще трансформира телата ни в духовна форма и ще обедини това измерение на съществуването с измерението на отвъдния живот, прекратявайки цикъла на раждане и смърт.
Джеймс Редфийлд
Нищо не способства за възстановяването на старите връзки, както публичната смърт на екрана.
Джеймс С. А. Кори
Моето предложение е, че няма изход от човешкото състояние. Секс, смърт, брак, деца, родители, болест. Няма изход. Те са мизерия, всички те.
Джеймс Хилман
От страданието няма лекарства, понеже живота не е болест, а смъртта не е наказание.
Джеймс Холис
Има две честни причини, поради които толкова много хора мразят мисълта за систематизирането на функциите, които изпълняват: Или са твърде негъвкави, за да научат нов начин на правене на нещата, или са уплашени до смърт от отчетността, която ще доведе до систематизацията.
Джейсън Дженингс
Тъй като смъртта така или иначе ще ни отведе, защо да живеем живота си в страх? Защо да не умрем по старите си начини и да бъдем свободни да живеем?
Джак Корнфийлд
Предишна
1
...
40
41
(Текуща)
42
...
54
Следваща