Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Смърт" - страница 38
Когато не разбираш света, в който живееш, до самата си смърт ходиш в кръг.
Бернар Вербер
Хората винаги са се прекланяли пред смелостта и богатството. Смелостта е тържество над смърта, богатството е тържество над глада, а хората не се страхуват от нищо повече, отколкото от смъртта и гладът.
Бернхард Келерман
Но тук има разлика нали? Между това да кажеш довиждане и смърт.
Бет Ревис
Едно мога да ви кажа: с висящата над вас заплаха от смърт, вие живеете пълноценно.
Бил Браудър
Това е мощно твърдение, че добрият човек страда за мен, че справедлив Бог се грижи за мен и ако живея добър живот, ще бъда възнаграден след смъртта. Тези вярвания, искрено придържани, могат да прекарат човека през много трудни времена...
Бил О'Райли
Замисляте ли се някога за това? Всяка година, в която живеете, преминавате годишнината от смъртта си. Сега не знаете кой ден е, разбира се.
Били Лец
издържани, модифицирани и повлияни от него. Направени сме от слънчеви неща. Но това е извънземно образувание. Покъртително, ние сме като симбиотични организми, които наблюдават великолепния си дългогодишен домакин с признателност и загриженост - защото смъртта му автоматично трябва да означава тяхната собствена.
Боб Бърман
Ние вървим по този път, но веднъж. Можем или да отидем на пръсти през живота и да се надяваме, че ще стигнем до смърт, без да сме прекалено тежко наранени, или да живеем пълноценен, пълноценен живот, постигайки целите си и осъществявайки най-смелите си мечти.
Боб Проктър
Въпросът е, когато смъртта се приближава - какво е толкова лошо да искаш някой, когото обичаш да живее завинаги?
Брад Мелцър
От гледна точка на разказването, съвършенството е смърт.
Брайън Азарело
Смъртта е част от живота.
Брайън Джейкс
Всички се забавляват до смърт.
Брайън Иноу
За разлика от магнитите, противоположностите не се привличат непременно; понякога те просто бият един друг до смърт.
Брайън Хейг
Единствената гаранция в живота е смъртта, а единствената гаранция за смъртта е шокиращата й непредсказуемост.
Брайън Хърбърт
Това надмина страха от смъртта. Смъртта би била милост, ако накара усещането да спре, неконтролируемата паника се смесва с умопомрачителната сигурност на нещо зловещо, приближаващо се, нещо, което няма нужда да бърза, нещо, което не би могло да го остави да умре. Страхът беше осезаем, задушаващ, неустоим.
Брандън Мъл
Когато човек престане да се бои от смъртта, лекарите не са негови помощници...
Аркадий и Георгий Вайнер
И на какво повече човек може да се надява, освен да победи смъртта?
Брент Уийкс
Казват, че загубата на член на семейството е като загуба на ръка или крак. Със смъртта на сестра ми загубих половината от душата си.
Бриджит Кемерер
Оздравяването не е единствената цел. Още по-важно е да се научим да живеем без страх, да бъдем в мир с живота и в крайна сметка смъртта.
Бърни С. Сийгъл
Отказът от надежда не е нищо повече от решение за смърт.
Бърни С. Сийгъл
Смъртта не ме безпокои. Не се страхувам от свръхестествени наказания, разбира се, нито бих могъл да се радвам на вечен живот, в който няма да ми остане нищо, което трябва да направя, задачата да живея пълноценно.
Бъръс Фредерик Скинър
Ние инстинктивно се боим от тъмнината. Ние инстинктивно очакваме от нея опасност и смърт. Ние не разбираме, че смъртта сама избира времето. Идва тогава, когато счете за нужно.
Вадим Панов
Предишна
1
...
37
38
(Текуща)
39
...
54
Следваща