Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Промяна" - страница 9
Живота се променя, вие се движите, и вие сте промяната. Вие искате да покажете на поклонниците тези промени, и вие искате да сте в състояние да ги разкажете.
Били Айдъл
Уязвимостта е родното място на иновациите, творчеството и промяната.
Брене Браун
Срамът разяжда онази част от нас, която вярва, че сме способни на промяна.
Брене Браун
Науката сама по себе си не преследва никакви полезни цели и даже може да бъде вредна, ако в своите промени не служи на живота.
Бруно Комби
Не трябва да се чете нито за удоволствие, нито за информация, а само за промяна на душата.
Василий Розанов
Изисква се много смелост, за да се освободи познатото и привидно сигурно, да се прегърне новото. Но в това, което вече няма смисъл, няма истинска сигурност. В авантюристичното и вълнуващо има повече сигурност, защото в движението има живот, а в промяната има сила.
Алън Коен
Към средата на деня Кеселринг ми телефонира и ми казва, че вероятно ще трябва да изчакаме три или четири дни, преди нашите широкомащабни контрамерки да започнат да се прилагат. Дотогава не може да има голяма промяна на развитието в наша полза. Въпреки това Кеселринг е с добро сърце. Той е уверен и изпълнен с характер в оценката си на ситуацията и в него няма и следа от пораженчество. Казва ми също, че отношението на гражданското население донякъде се е подобрило под влияние на нашата пропаганда.
Алберт Кеселринг
Правилата възникват като спонтанен ред - те са намерени - не са умишлено проектирани от един изчисляващ ум. Първоначално конструктивистките институции претърпяват еволюционна промяна, адаптираща се извън обстоятелствата, които са ги родили. Изниква форма на "социален ум", който решава сложни организационни проблеми без съзнателно познание.
Върнън Смит
Без промени шахматът го очаква незавидно бъдеще.
Гари Каспаров
И почти винаги трябва да има промяна, промяна в героите е пътуването - това е историята.
Греъм Браун
Никаква промяна в баланса на политическите партии не може да промени общата решимост, че никоя класа не бива да се изключва от участието и споделянето на отговорност за държавата.
Густав Щреземан
Много хора правят това, което могат. Но истинският успех може да дойде само ако има промяна в нашите общества и в нашата икономика и в нашата политика.
Дейвид Атънбъро
Смърта ме плаши, защото тя е твърде голяма промяна. Но стареенето ми е интересно.
Дейвид Линч
Науката, подкрепяща връзката между въглехидратите и деменцията, е доста вълнуваща, тъй като отваря пътя за промени в начина на живот, които могат да повлияят дълбоко на шансовете на хората да останат непокътнати, поне от гледна точка на мозъка.
Дейвид Пърлмътър
Ако скоростта на промяна отвън надвишава скоростта на промяна отвътре, краят е близо.
Джак Уелч
...да промените нещо, което не разбирате, е истинската природа на злото.
Джанет Уинтерсън
Не е възможно да контролирате външната страна на себе си, докато не усвоите дишането си. Не е възможно да промените нищо, докато не разберете веществото, което искате да промените.
Джанет Уинтерсън
Човек променя миналото, за да формира бъдещето, но има истинско значение за модела, който най-накрая се появява, който се противопоставя на всякакви по-нататъшни промени.
Джеймс Солтър
Бях слаб и жалък и не можех да се контролирам. Обяснението, особено глупаво, не променя обстоятелствата. Трябва да се променя, трябва да се променя и в този момент промяната е единствената ми възможност, освен ако не съм готов да умра. Важно е само да си направя нещо друго и някой друг за в бъдеще.
Джеймс Фрей
Проблемът със славата е, че се замразявате в един кадър и нищо, което можете да направите, не може да промени природата.
Джери Рубин
Животът не е нито статичен, нито неизменен. Без индивидуалност не може да има промяна, няма адаптиране и във вътрешно променящия се свят всеки вид, неспособен да се адаптира, също е обречен.
Джийн М. Оел
Трябва да си отговорен за себе си. Не можете да промените сезоните, обстоятелствата, посоката на вятъра, но можете да промените и себе си.
Джим Рон
Предишна
1
...
8
9
(Текуща)
10
...
56
Следваща