Цитати на тема "Промяна" - страница 54
За човека няма нищо по-скъпо от времето, защото то се дава за спасение. Каквото добро си успял да направиш в твоя живот, доколко си се издигнал от рова на страстите, такова е и твоето бъдеще. Какво безумие проявяваме, когато се чудим, как да "убием" времето и го разпиляваме в пусти развлечения, празнословие, в празни дела. Идва смъртта и ни заварва неподготвени за преминаване в другия свят, защото не сме ценили времето и сме го прахосали напразно. След смъртта времето се променя на вечност, трябва постоянно да помним за това, та тази промяна да не ни донесе страх, горчилка и разочарование, да не се зарадват демоните за гибелта на нашата душа.
Илий Ноздрин
В папката, която ми даде днес Бойко Борисов има две твърдо установени неща... Първо, Бойко Борисов своевременно е направил необходимото да се освободи от всички търговски дружества, на които е бил член или управител при приемането на кметския пост. Вторият неоспорим факт е, че съдебната регистрация на тези промени е закъсняла и точно тук възниква проблема, който съдът трябва да реши. Аз в никакъв случай няма да се намеся в него. Ни най-малко не се отказваме от подкрепата на ГЕРБ, но не можем да се ангажираме с подкрепа, която трябва да се плати с оттегляне или ликвидиране на въпросното дело... Аз се ръководя от общонационални интереси, а не от нечии лични и ми е крайно обидно да чувам, че Иван Костов ръководи действията ми. Не съм член на ДСБ, нито имам ангажименти към тази партия, въпреки, че тя първа издигна кандидатурата ми.
Неделчо Беронов