Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Промяна" - страница 51
Промяната е досадна идея. За много хора най-голямото предизвикателство при промяната на хранителните им навици не са парите, времето или образованието; това преструктурира връзката им между храната и любовта.
Крис Кар
За нея това е някаква първа стъпка, необходим катализатор, който ще предизвика поредица от реакции и напълно ще промени отношенията им. За него това е просто експеримент, проверка на любопитна хипотеза.
Кристина Морачо
Промените са най-добрата подправка в живота.
Кристофър Ишъруд
Средният ум изисква промяна на средата, преди да може да промени мисълта си. Той трябва да отиде някъде или да донесе в присъствието си нещо, което ще предложи нова линия на мислене и чувство. Главният ум обаче може да промени мисълта си, когато пожелае. Смяната на сцената не е необходима, защото такъв ум не се контролира отвън. Смяната на сцената няма да доведе до промяна на мисълта в ума на господаря, освен ако той не избере така.
Крисчън Ларсън
Никога не се опитвайте да принуждавате другите да се променят; оставете ги свободни да се променят естествено и подредено, защото те искат; и те ще искат, когато установят, че вашата промяна си е струвала. Да вдъхновяваш у другите желание за шанс за по-добро е наистина благородно; но това можете да направите само като ги оставите на мира и сами станете по-благородни.
Крисчън Ларсън
Да бъдеш отгледан в нестабилно домакинство те кара да разбереш, че светът не съществува, за да те приюти, което... е нещо, което много хора се борят да разберат добре в зряла възраст. Кара те да осъзнаеш колко бързо може да се промени ситуацията, колко опасност наистина е навсякъде. Но когато се появят кризи, не ви хващат неподготвени; никога не сте вярвали, че живеете под подслон на някаква съществена доброжелателност. А нестабилното детство те кара да цениш спокойствието и да не жадуваш за вълнение.
Къртис Ситенфелд
Тя отвори уста, но не проговори веднага и аз почувствах едновременно импулса да изкарам думите от нея и импулса да ги потисна. Винаги съм мислил, че искам да знам тайна или исках да се развие събитие – исках животът ми да започне – но в онези редки моменти, когато изглеждаше, че нещо наистина може да се промени, ме обзема паника.
Къртис Ситенфелд
Имаше някои ужаси, с които не можеше да се бориш и не можеше да се промени. Истинската смелост беше просто да ги изтърпя.
Алън Грац
Започнете от себе си. Само ако се промените, светът може да се промени. Просто продължаваме малко по-напред. Не само започвате от себе си, но винаги помните и другите.
Амит Госвами
Ако четете живота на велики мъже и жени, които направиха важни промени в историята, има две общи черти: Едно, те бяха ядосани за състоянието на нещата и, две, те бяха хора на вярата.
Лейма Гбоуи
Нямам промени в настроението Просто мразя всичко.
Лекси Блейк
Никой няма силата да реформира друг човек, но като харесвате другия такъв, какъвто е, вие му давате силата да промени себе си.
Лес Гиблин
Промяната изисква хора, които осъзнават, че могат да се правят нови неща и които поемат инициативата да ги направят... Съществуващите бюрокрации, публични и частни, няма да се заемат с работата да променят това, което е.
Лестър Търоу
Денят, в който щеше да разкаже на лелите си за момчето, което беше срещнала. Беше се прибрала вкъщи, забравила, че е рожденият й ден. Времето беше едновременно важно и без значение в гората; звездите отбелязваха сезонни промени, луната нараства и намалява, слънцестоенията се спазваха стриктно... но нормалните дни, седмици и месеци не бяха.
Лиз Бразуел
Да обичаш себе си означава да си даваш правото да бъдеш това, което си сега. Това е единственият начин да се правят ясни вътрешни и външни промени.
Лиз Бурбо
Приемането е доказателство за любовта към себе си и само любовта може да промени всичко.
Лиз Бурбо
Ако можех да имам семейство и дом една нощ, а на следващата всичко това си отиде, това трябва да означава, че животът има способността да се промени. И тогава си помислих: Уау! Това означава, че точно както промяната се случва с мен, аз мога да причиня промяна в живота си.
Лиз Мъри
Цветът на косата е най-лесният начин да промените външния си вид, но лошото боядисване може да привлече повече внимание към вас.
Лиза Лутц
Честно казано, не исках да вярвам, че християнството може радикално да промени нечий характер и ценности. Беше много по-лесно да се повдигат съмнения и да се правят възмутителни възражения, че да се обмисли възможността Бог действително да предизвика революционен обрат в такъв покварен и изроден живот.
Лий Стробъл
Запомнете едно: онова, което не можете да промените, трябва да бъде прието. И като приемете - ще придобиете способността да прощавате на себе си.
Лийла Мийчам
Когато започнах да снимам видеоклиповете, имах работа с депресия и исках да правя вдъхновяващи видеоклипове за другите, които в крайна сметка да ме вдъхновяват от своя страна. Исках да покажа на света, че е възможно да се направи положителна промяна в живота и да се започне отначало.
Лили Сингх
Отговорност на всеки е да изгражда други жени, вместо да ги събаря. Бъдете осъзнати и проактивни. Не е погрешно да имате тези мисли, но можете да промените начина, по който реагирате на тези чувства. Направете умствена крачка назад и помислете защо се чувствате така.
Лили Сингх
Предишна
1
...
50
51
(Текуща)
52
...
56
Следваща