Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Промяна" - страница 50
Всичко се промени за мен, когато осъзнах, че единственият човек, когото мога да контролирам, съм аз самата. Не мога да контролирам какво правят хората, а само как реагирам на това, което хората правят. Имате същия избор.
Ким Динан
Бях живяла много години, вървейки по грешни пътища, и тези дни се бяха уплътнили като гънките на акордеон в един инч време. Сега всичко се разшири. Животът ми ридаеше като красива молитва, моментите се разтягаха в часове, дните в години. Сега виждах, че е възможно да се живее дълъг живот зле или кратък живот добре и че всеки момент човек може да промени позицията си и след години на зимен сън да реши да изпълзи от бърлогата и да живее.
Ким Динан
Промяната се случва само в настоящия момент. Миналото вече е свършено. Бъдещето е само енергия и намерение.
Кино Макгрегър
Бъдещето не е заложено в камък и може да се промени във всеки един момент.
Клаус Дж. Джоул
Докато не се отнасяме с професионално уважение към професионалните елити, създателите на върхови постижения, истинските привърженици на промяната и ще продължим да култивираме посредственост, в подчинени отношения, никога няма да успеем да изградим тази държава, където всичко работи и където заслугите се признават. и представянето е нормално.
Клаус Йоханис
Най-голямата промяна в света днес е, че младите не се учат от старите, те учат старите за света днес.
Клаус Шваб
Вярвам, че ако се управлява добре, Четвъртата индустриална революция може да донесе нов културен ренесанс, който ще ни накара да се почувстваме част от нещо много по-голямо от нас самите: истинска глобална цивилизация. Вярвам, че промените, които ще обхванат обществото, могат да осигурят по-приобщаващо, устойчиво и хармонично общество. Но няма да дойде лесно.
Клаус Шваб
Тъй като новостта на технологията за носене отстъпва на необходимостта - и по-късно, когато технологията за носене става вградена технология - ще бъдем лишени от възможността да правим паузи, да размишляваме и да участваме в значими, съществени разговори? Как ще се промени вътрешният ни живот и връзките с околните?
Клаус Шваб
Когато не можете да се справите с промяната, се чувствате съкрушени и търсите просто решение.
Клаус Шваб
Технологичните промени никога не са изолирано явление. Тази революция се случва в сложна екосистема, която включва бизнес, правителствени и обществени измерения. За да се направи една държава годна за новия тип иновационна конкуренция, трябва да се вземе предвид цялата екосистема.
Клаус Шваб
За всички възможности, които произтичат от Четвъртата индустриална революция - а има много - тя не идва без рискове. Може би едно от най-големите е, че промените ще изострят неравенствата. И както всички знаем, един по-неравен свят е по-малко стабилен.
Клаус Шваб
Мениджърите, които се изправят срещу разрушителната технологична промяна, трябва да бъдат лидери, а не последователи в комерсиализирането на разрушителни технологии.
Клейтън Кристенсен
Всичко се е променило. В момента, в който колата се плъзна по мокрия асфалт, целият ми живот се промени. Всичко виждам ясно, сякаш стоя отстрани. Не мога да продължа така.
Клеър Макинтош
Научната реклама промени много стари планове и концепции. Доказа се много отдавна установени методи за безумие.
Клод Хопкинс
Промяната на навиците на хората е много скъпо.
Клод Хопкинс
Това е много ограничен начин на живот. Животът може да бъде много по-широк, след като разберете един прост факт: всичко около вас е измислено от хора, които не са били по-умни от вас, нито по-добри от вас; просто бяха наистина смели. И ако успеете да намерите смелостта си, можете да промените всичко, което трябва, можете да управлявате живота си и можете да живеете най-големия, най-смел живот, за който можете да мечтаете.
Колин Коулман
Пътуването не е лек. Той носи само илюзия за промяна и става в най-добрия случай спартански комфорт.
Колин Таброн
Известно време тя тихо се примири с перспективата, че нищо няма да се промени, но тя не знаеше какви ще бъдат последствията или под каква форма ще бъдат.
Колм Тойбин
Мисленето е промяна на мнението. Това е като готвенето. От суровината правиш нещо, което е смилаемо и го правиш, колкото можеш, така че да има вкус.
Кони Палмен
Промяната е процес, който трябва да се управлява.
Кофи Анан
...когато мъже като нас се променят, промяната е дълбока.
Кресли Коул
Винаги преразглеждайте решенията си в светлината на новите знания и информация. Не се страхувайте да се промените.
Крис Гилбо
Предишна
1
...
49
50
(Текуща)
51
...
56
Следваща