Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Промяна" - страница 39
Промени се случват само при тези, които са преживели много.
Барбара Делински
Промяната винаги е опасна.
Беки Чеймбърс
Но внимавайте, драги читателю. Защото ние излизаме в широкия, див свят, търсейки промяна, търсещи растеж, търсейки мъдрост. Но мъдростта е трудна за намиране и веднъж постигната, тя много лесно се губи. Особено когато човек напуска широкия, див свят - и се връща на мястото, от което някога сте избягали.
Адам Гидуиц
Можем да определим как ще общуваме с децата си. Можем да избираме думи и да избираме отношение. И понякога този избор може да промени съдбата на човек.
Адел Фабер и Илейн Мазлиш
Ако твоята съдба се промени, на мен ми е достатъчно да зная, че ти си щастлив, и повече от това не ми е нужно. Ако ти си нещастен, не ме изоставяй, а аз ще ти помогна да носиш твоят кръст.
Аделберт фон Шамисо
Храбростта е двигателят на промяната.
Аиша Тайлър
Ако човек е удовлетворен от своето съществувание, той няма смисъл да се стреми към промени.
Бернар Вербер
Животът трябва да се приема сериозно. Струва ни се, че имаме много възможности. Но това не е така. Разрешено ни е да вземем една или две карти от масата, но не и двадесет. И дори не три. Ето защо, когато започнете да губите карти, най-добре е да промените играта.
Бернардо Ачага
Мъжете имат промени в настроението. Жените имат скокове на настроението, вихри на настроението, контури на настроението.
Бил Пронзини
Ако не промените графика си, ще бъдете същият човек, какъвто винаги сте били.
Бил Хайбълс
Животът ни може да се промени с всеки дъх.
Били Лец
Когато говорите описателно за преживяване в сегашно време и то се промени, вие сте казали истината. Добре е, че вече не е вярно. Не се тревожете за това. Нещата са такива и е добре, че са такива. Това е по-забавно и по-малко скучно, отколкото да се опитвате да следите всичко. Казва се свобода.
Брад Блантън
За мен най-големият принос на Супермен никога не е била супергеройската част: това е частта на Кларк Кент - идеята, че всеки от нас, при цялата си обикновеност, може да промени света.
Брад Мелцър
Много пъти хората се оплакват от това как книгите и историите се променят, когато бъдат преведени за екрана. Но мисля, че понякога хората забравят, че трябва да се направят много промени, защото не сме в книга, когато гледаме филм.
Брайън Селзник
Действията говорят повече от думите. Бизнесът трябва да действа. След като се отвори вратата на социалното съзнание, внесете духа на вашата компания през нея, за да повлияете на промяната.
Брайън Солис
Усещането, че моят свят е стабилен и неподвижен, че промяната никога няма да дойде и че всичко ще продължи непрекъснато, както е, е естеството на всяка заблуда.
Бренда Шошана
Ако всеки от нас промени живота си малко, ще забележим как се е променило обществото ни.
Брене Браун
Ако искате да промените нещо, следващия път, когато видите, че някой е жесток с друго човешко същество, вземете го присърце. Включете се в собствения си бизнес, защото това е вашият бизнес!
Брене Браун
Нищо не трае вечно, освен сигурността за промяната.
Брус Дикинсън
Моментът, в който промените възприятието си, е моментът, в който ще пренапишете химията на тялото си.
Брус Липтън
Човек може да промени своето поле, но не може да промени света.
Брус Липтън
Връзките имат значение: валутата за системна промяна беше доверието и доверието идва чрез формиране на здравословни работни взаимоотношения. Хората, а не програми, променят хората.
Брус Пери
Предишна
1
...
38
39
(Текуща)
40
...
56
Следваща