Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Промяна" - страница 23
Конкурентните предимства, които пазарът изисква, са някой по-човечен, свързан и зрял. Някой със страст и енергия, способен да вижда нещата такива, каквито са и да преговаря по множество приоритети, докато взема полезни решения без тревога. Гъвкав в лицето на промяната, издръжлив в лицето на объркването. Всички тези качества са избор, а не таланти и всички те са достъпни за вас.
Сет Годин
Маркетингът е нашият стремеж да направим промяна от името на тези, на които служим, и го правим, като разбираме ирационалните сили, които движат всеки от нас.
Сет Годин
В основата на всички най-значителни промени лежи компромисът.
Сидни Смит
Да имаш деца е коренна промяна, да приемеш очевидното. Това е огромна промяна в живота ти и аз я приемам.
Танди Нютън
Вече виждаме създаването на нов вид мрежа, основана на приятелства: стартиращи фирми, които често са основани от приятели, са началото на нещо, което може да промени социалните отношения.
Тиодор Зелдин
Животът ми се промени, защото някой нахрани семейството ми на Деня на благодарността, когато бях на единадесет години. Не храната ме промени, а фактът, че се е грижел непознат. Това промени живота ми. Това ме превърна в човека, който съм днес и съм през последните 37 години. Всичко, което излезе от това, онзи прост акт за получаване на резултат.
Антъни Робинс
Така че, ако не харесваш живота си, промени го. Как би го променил? Ти решаваш. Няма действие без първо решение. Решението е майката или бащата на действието, а действието е това, което променя живота ти.
Антъни Робинс
Решенията са вратата за промяна.
Антъни Робинс
Всичко, което наистина искате в живота, е да промените начина, по който се чувствате.
Антъни Робинс
Едно решение може да промени живота ви завинаги.
Антъни Робинс
Всички лични пробиви са с промяна в убежденията. И така, как да се променим? Най-ефективният начин е да накарате мозъка си да свърже масивна болка със старото вярване.
Антъни Робинс
Създаване на промяна - Първата стъпка към създаването на всяка промяна е да решите какво искате да направите, така че да имате към какво да се придвижите.
Антъни Робинс
Не виждам никакви промени. Ставам сутрин и се питам: заслужава ли животът този въздух, което аз дишам?
Тупак Шакур
Но какво е пропагандата, ако не усилието да се промени картината, на която хората реагират, да замести един социален модел с друг?
Уолтър Липман
Когато започнете да си казвате, че искате да се промените, това означава, че сте недоволни. Не искам да променям нищо. Доволен съм от това, което съм.
Франк Синатра
Светът се промени много. Животът, например, сега отнема много повече време.
Хел Аскилдсен
Доколкото изкуството съхранява, с обещанието за щастие, спомена за неуспешната цел, то може да влезе като "регулаторна идея" в отчаяната борба за промяна на света. Срещу целия фетишизъм на производителните сили, срещу продължаващото поробване на индивидите от обективните условия (които остават тези на господството), изкуството представлява крайната цел на всички революции: свободата и щастието на индивида.
Херберт Маркузе
Изкуството не може да промени света, но може да допринесе за промяна на съзнанието и стремежите на мъжете и жените, които могат да променят света.
Херберт Маркузе
Животът е постоянен процес на промяна, към по-добро или по-лошо.
Шели Уинтърс
Социалната и културна промяна, колкото и да е желателна, не трябва да се осъществява от двигателите на националната власт. Нека чрез убеждаване и образование се стремим да подобрим институциите, които считаме за дефектни. Но нека, правейки това, да спазваме редовните процеси на закона. Всеки друг курс поставя на трона тирани и обрича свободата.
Бари Голдуотър
Нашата тайна с жена ми е в това, че ние умеем да говорим един с друг. Не скриваме нищо, открито обсъждаме, какво ни се харесва, а какво е нужно да се промени.
Бен Стилър
Безпокойството е навсякъде и целият свят чака решения да дойдат отгоре надолу. Така не работи - промяната на общността отдолу нагоре прави реална промяна.
Бети Уилямс
Предишна
1
...
22
23
(Текуща)
24
...
56
Следваща