Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Промяна" - страница 21
Преди си мечтаех за медали и шампионати, но сега мечтая само за синеок боец, който един ден промени живота ми, когато сложи устни върху моите...
Кати Еванс
Рейф не просто флиртуваше – той очарова момичетата до момента, в който те се влюбват в него, след което промени решението си. Нарекох го играч с дефицит на вниманието.
Кели Армстронг
Неудовлетвореността е тайна врата, водеща към важни и животворни промени.
Клариса Пинкола Естес
Промяната може да бъде плашеща и изкушението често е да й се противопоставим. Но промяната почти винаги предоставя възможности - да научим нови неща, да преосмислим уморените процеси и да подобрим начина си на работа.
Клаус Шваб
Биографите използват историците повече, отколкото историците използват биографи, въпреки че може да има двупосочен трафик - например непрекъснато нарастващото производство на биографии на жените помага да се промени общата картина на миналото, представена от историците.
Клеър Томалин
Ако наистина искате да промените здравето си, започнете да изцеждате сокове днес.
Крис Кар
Създадохме неестествена форма на бягане. Не са само обувките, но тичаме по изкуствени настилки – право напред, твърди и стабилни – вместо да ускоряваме и забавяме, реагираме на терена с промени в темпото и ритъма.
Кристофър Макдугъл
Исках животът ми да започне – но в онези редки моменти, когато изглеждаше, че нещо наистина може да се промени, ме обхвана паника.
Къртис Ситенфелд
Повечето хора не ги интересува кой управлява, стига животът им да не се промени.
Л. Е. Модезит-младши
Един конкурентен свят предлага две възможности. Можеш да загубиш. Или, ако искате да спечелите, можете да се промените.
Лестър Търоу
Най-голямата причина за промяната на обществото днес е, че хората вече не вярват в ортодоксалната религия. Ходят на църква, но вече не вярват в Бог.
Ли Хонгджъ
Смъртта идва внезапно и животът е крехък и кратък. Никой не може да промени това нито чрез молитви, нито с магии.
Лиан Хърн
Промених света; светът ме промени. Всичко, което правите, се връща при вас. Когато засягате ситуация, вие също сте засегнати.
Либа Брей
Обичах го толкова много. Това не промени всички причини, поради които не можехме да бъдем заедно, но ме накара да се връщам в тялото му, накара кожата ми да търси кожата му отново и отново в тъжния танц, който правихме.
Лиса Ангър
Растежът и промяната никога не са лесни... Ако беше лесно, щяхте да го направите отдавна.
Лорънс Лешан
Най-страхотното при промяната е, че тя абсолютно, положително, винаги означава, че нещата ще станат още по-добри.
Майк Дули
Промяната е трудна в началото, разхвърляна в средата и великолепна накрая.
Робин Шарма
Вашингтон беше правилният човек в правилното време – понякога той водеше първи, но понякога просто знаеше кога да яхне гребена на вълната или да застане на режещия ръб на промяната.
Алън Акселрод
Работете по въпроса за промяна на стандартите за строителство на жилищни сгради, предимно жилищни сгради за военнослужещи, и ще започнем с Далечния изток. Обръщам ви внимание на това и желая това да стане бързо и достойно за руските офицери, за да спрат нашите хора да живеят в тези вонящи "хрушчовки".
Владимир Путин
Целият свят сега преминава през повратна точка и лидер ще бъде този, който е готов и способен да се промени, този, който действа, върви напред. Нашата страна, нашият народ показаха такава воля през всички определящи исторически етапи от нашето развитие. През последните 30 години постигнахме такива промени, за които на други държави бяха нужни векове.
Владимир Путин
Навсякъде по света на дневен ред е промяната.
Франклин Делано Рузвелт
В Англия не бих искал да се промени нищо друго, освен времето.
Оскар Уайлд
Предишна
1
...
20
21
(Текуща)
22
...
56
Следваща