Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Промяна" - страница 20
Ти дойде и промени всичко. Не искам вече да съм човек, с когото се мотаеш, Рилън. Искам да бъда с теб през цялото време.
Джули Джеймс
Майчинството ме промени напълно.
Джухи Чавла
Индия е моят дом и това няма да се промени.
Дипика Падуконе
Театърът има невероятен капацитет да придвижва хората към социални промени, да решава проблеми, да вдъхновява социалната революция.
Ева Енслър
Големият враг на всеки опит за промяна на навиците на мъжете е инерцията. Цивилизацията е ограничена от инерцията.
Едуард Бернайс
Някои лидери искат да преминат директно към планирането и коригирането на проблемите си, без да разбират точно какви са проблемите. Други искат да пропуснат фазата на обучение, тъй като това означава изтегляне на хората от работните им места. Въпросът е, че всяка фаза е важна за подобряване на културата и стимулиране на реална промяна.
Ейдриън Гостик
Образованието й я накара само да се замисли за това - че колкото и да промени живота си, тя не може да промени света, който я заобикаля.
Ейми Тан
Хората са склонни да се фокусират върху тук и сега. Проблемът е, че след като глобалното затопляне е нещо, което повечето хора могат да усетят в ежедневието си, ще е твърде късно да се предотвратят много по-големи, потенциално катастрофални промени.
Елизабет Колбърт
Промяната може да бъде добра. Зависи само какво правим от нея.
Елизабет Чандлър
Твърде много дрехи убиват дрехата. Модата се промени. Сега е просто умножаване на дрехите. Осем колекции в сезон - това са шестнадесет в година. Ние правим дреха, която никой няма да носи.
Жан-Пол Готие
Трябва също да се съсредоточим върху подпомагането на най-уязвимите от преместването на работните им места поради бързите темпове на технологични промени и да работим заедно, за да им помогнем да усвоят ново умение, за да могат да продължат да осигуряват себе си и семействата си.
Иванка Тръмп
Мнозина не обичат промените, но ние сме длъжни да се научим да ги приемаме. Особено ако алтернативата на промените е катастрофа.
Илон Мъск
Някак си безсмъртието се счита за преимущество във вампирският живот, но аз лично не виждам в безсмъртието нищо добро. Неуязвимостта уморява всекиго. Безсмъртието идва ръка за ръка със самотата, а аз, макар и да обичам да съм сам, съм привикнал да се наслаждавам на естественият ход на събитията. На мен ми харесват промените, и за мен би било мъчително да остана на място, в място без да се движа напред.
Иън Сомърхолдър
Кабалата е свързана с промяна. Не става въпрос да се гордеем с нашите добри качества: мъдростта е в превръщането на нашата тъмнина в светлина.
Йехуда Бърт
Промяната е неизбежна. Нещата абсолютно не могат да останат същите. Видът на промяната, който ще призоваваме, зависи от всеки един от нас.
Йехуда Бърт
Промяната изисква да напуснем зоните си на комфорт и да се потопим с глава в неудобни ситуации. Вярно е, че това причинява болка и дискомфорт за момент, но това е най-бързият път към генериране на дългосрочно удовлетворение.
Йехуда Бърт
Срещата на два човека е среща на два химични елемента. Реакция може и да не възникне, но ако възникне ще промени и двата.
Карл Густав Юнг
Хората правят промени в живота си и се смесват и асимилират. Те намират начин да го накарат да работи. Точно там винаги съм поемала грешен завой. Като изобщо не завивам.
Каприс Крейн
Всичко е предсказано от математическите цикли на календарите на маите. -- Ще се промени -- всичко ще се промени. Празниците на маите гледат на датата 21 декември 2012 г. като на прераждане, началото на Света на петото слънце. Това ще бъде началото на нова ера, произтичаща от и означена от слънчевия меридиан, пресичащ галактическия екватор и Земята, която се изравнява с центъра на галактиката.
Карлос Бариос
Промяната е една от любимите ми думи.
Карол Вордерман
Навършването на 50 ме промени и аз съм много повече приемам себе си. Не съм слаба, но съм размер 10. Влизам в средата и много излизам отдолу и отгоре. И сега си мисля: "Е, такава съм."
Карол Вордерман
Не можете да промените нищо в живота си само с намерение, което може да се превърне в разводнена, случайна надежда, че ще стигнете до утрешния ден. Намерението без действие е безполезно.
Каролайн Мис
Предишна
1
...
19
20
(Текуща)
21
...
56
Следваща