Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Промяна" - страница 17
Надяваме се, че съм модел за подражание за положителна промяна за всички - не само за жените. Много е важно да се намери баланс между мъжете и жените.
Шари Арисон
Не мога да посоча нито един човек или инцидент, който промени живота ми, но признанието, че има определен световен ред, беше последователно. Това ми даде сили да правя нещата по моя начин. Открих вътрешна истина, към която се придържам.
Шари Арисон
Мислете добро, говорете добро и правете добро, за да предизвикате положителна промяна в света.
Шари Арисон
В "Раждане" изследвам природата на новия свят, към който се приближаваме, с моя бизнес-духовен модел, нов модел за нов свят. Този възглед ще даде възможност на индивиди, компании и дори нации да преминат от колапс към положителна промяна и да обединят духовното и материалното, раждайки ново бъдеще.
Шари Арисон
Ако пътуването във времето беше възможно, пак нямаше да можете да промените миналото - това вече се случи!
Шон Карол
Малките промени могат да направят огромни разлики в дестинацията.
Шон Кови
Баща ми е добър модел за подражание за мен и тогава имах треньор в гимназията, който наистина ми помогна, когато се борех, и направи голяма промяна в живота ми.
Шон Кови
Ясно е, че не човекът е създал Вселената - независимо дали вярвате в Бог или в богове или отричате някакво божествено присъствие - човекът не може да промени законите, които управляват Вселената, без да я увреди.
Шон Макбрайд
И до днес продължават дебатите за това, което е причинило Голямата депресия. Икономиката не е много добра за обяснение на промените в икономическата дейност.
Юджийн Фама
За мен "революция" означава просто радикална промяна.
Аун Сан Су Чи
Не мисля, че можете да работите върху чувствата в политиката, освен всичко друго, политическата промяна може да настъпи много неочаквано, понякога за една нощ, когато най-малко го очаквате.
Аун Сан Су Чи
Революцията просто означава голяма промяна, значителна промяна и така го определям - голяма промяна към по-добро, извършена чрез ненасилствени средства.
Аун Сан Су Чи
Не можех да се сдържа. Опитах се да го сдържа, но то просто нахлу през всичките ми тихи пространства. Това беше послание повече от чувство, съобщение, което звучеше като камбана: промяна, промяна, промяна.
Юнот Диаз
Политиката е станала такава ожесточена и пристрастна, толкова пропита с пари и влияние, че ние не можем да се заемем със сериозните проблеми, търсещи решения. И това е първото, което трябва да се промени.
Барак Обама
Като сме против тези, които представляват пазара на единственото решение за всеки икономически проблем, ние започваме да се бъркаме в промените на пазарните принципи и там, където това е необходимо. Съпротивлявайки се усилено на църквата, ние приравняваме търпимостта към пълно изключване на религията от живота на обществото.
Барак Обама
Страхът от промени е присъщ на човека. Той предпочита позната опасност пред каква да е промяна в своите навици.
Бернар Вербер
Ако сте на възраст, не се опитвайте да се промените, променете обкръжението си.
Бъръс Фредерик Скинър
Социалните медии предизвикват разкритие, че ние, хората, имаме глас и чрез демократизацията на съдържанието и идеите можем отново да се обединим около общи страсти, да вдъхновим движения и да запалим промяната.
Брайън Солис
Нашите мисли се контролират главно от нашето подсъзнание, което до голяма степен се формира преди 6-годишна възраст и не можете да промените подсъзнанието само като мислите за него.
Брус Липтън
Колкото повече здравословни връзки има едно дете, толкова по-вероятно е то да се възстанови от травма и да процъфти. Връзките са агенти на промяната и най-мощната терапия е човешката любов.
Брус Пери
Ако трябва да промените всичко, вие сами трябва да изоставите стария живот и да проникнете в новия.
Виталий Гиберт
Всеки от нас може да изгради собствената си съдба точно така, както иска. Но ни пречат страховете, неверието. Когато изграждате своята реалност, важно е всички около вас да се чувстват добре, тогава цялата Вселена ще ви помогне в това. Като цяло бъдещето е променливо. И всеки човек може да промени бъдещето си.
Виталий Гиберт
Предишна
1
...
16
17
(Текуща)
18
...
56
Следваща