Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Промяна" - страница 16
Когато изпитате емоцията на тъга, ще има промени в изражението на лицето и тялото ви ще бъде затворено, оттеглено. В сърцето и червата ви също има промени: те се забавят. И има хормонални промени.
Антонио Дамазио
Начинът на живот са рутинни практики, рутините, включени в навиците на обличане, хранене, режими на действие и предпочитани среди за среща с други; но рутините, които се следват, са рефлексивно отворени за промяна в светлината на мобилната природа на самоидентичността.
Антъни Гидънс
...майчината любов е като времето. Тя винаги е там, но забелязваме предимно нейните промени.
Торнтън Уайлдър
Идеята за това какво е феминистка се промени толкова много, че трябва да има нова дума за това.
Трини Уудол
Ако искате да промените света, намерете някой, който да ви помогне да гребете.
Уилям Х. Макрейвън
Разбира се, животът ми се промени, защото сега всички знаят кой е Феликс Баумгартнер.
Феликс Баумгартнер
Вярата? Не е имало. Не съм нихилист или релативист. Не вярвам в нищо, освен в промяна. Аз съм хераклиец - не можеш да стъпиш в една и съща река два пъти.
Филип Джонсън
Ще промениш света? Е, продължете напред и опитайте. Ще се откажете от него в определен момент и вместо това ще се промените.
Филип Джонсън
Смятах, че всяка фаза от живота е краят. Но сега, когато моят възглед за живота е повече или по-малко фиксиран, вярвам, че промяната е чудесно нещо. Всъщност това е единственият истински абсолют в света.
Филип Джонсън
Успешното управление на теглото наистина означава постоянна промяна в начина на живот - и успехът на тази сцена предоставя на този човек чудесна възможност да моделира това поведение за приятели и семейство.
Франсис Колинс
Ако нямате силата да промените себе си, тогава нищо няма да се промени около вас.
Ануар Садат
Във време, когато Индия преживява големи промени и с Китай вероятно ще наследи света от запад, важно е писатели като мен да се опитват да подчертаят бруталните несправедливости на обществото.
Аравинд Адига
Настроението ми се промени и болката се превърна в ярост.
Ариел Шарон
В един момент някой създава дизайн, който е толкова подходящ за задачата, че последователите са принудени да го повторят с минимални промени. Това е формат.
Артемий Лебедев
Причината да приемате антидепресанти е да се чувствате спокойни. А романтичната любов не е спокойна - това е въодушевление, това са промени в настроението и вие убивате всичко това, когато вземете лекарството.
Хелън Фишер
Има когнитивни процеси и лимбични реакции, свързани с основните емоции. И можете да промените мозъчната химия, но пак няма да промените спомените и преживяванията в човешкото същество.
Хелън Фишер
Може би най-голямата от многото фундаментални промени, които са неизбежни за човека, който изучава фактите от живота, е тази, която се произвежда в отношението му към смъртта. Този въпрос е напълно разгледан другаде; тук трябва само да заявя, че познаването на истината за смъртта я лишава от целия й ужас и голяма част от скръбта й и ни дава възможност да я видим в истинската й пропорция и да разберем мястото й в схемата на нашата еволюция. Напълно възможно е да се научите да знаете за всички тези неща, вместо да приемате вярвания сляпо от втора ръка, както повечето хора правят; а знанието означава сила, сигурност и щастие.
Чарлз Ледбитър
Промяната може да не е бърза и не винаги е лесна. Но с времето и усилията почти всеки навик може да бъде променен.
Чарлс Дюиг
Важно е да мислиш добро, да говориш добро и да правиш добро. Ако искаме да видим положителна промяна в света, тогава трябва да се свържем с доброто. Опитвам се във всичко, което правя, както в бизнеса, така и във филантропията, да правя положителна промяна и да правя това, като правя добро.
Шари Арисон
Винаги съм искал да бъда катализатор за постигане на положителна промяна, вдъхновявайки другите да изберат доброто.
Шари Арисон
Излагането на положителната ви енергия ви свързва обратно с основните човешки ценности, които всички споделяме. Денят на добрите дела показва, че независимо от размера на жеста, усмивката, която озарява деня на някой друг, или доброволчеството във вашата общност, ние всички можем да вземем активно участие в промяната.
Шари Арисон
Много от нас преживяват фаза на промяна, отхвърляйки остарелите модели и освобождавайки се от старото, като преминаваме към новото. 2012 година е важна за човечеството, ключова година. Потенциалът за това съществува в самия факт, че мнозинството от нас копнеят за промяна.
Шари Арисон
Предишна
1
...
15
16
(Текуща)
17
...
56
Следваща