Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Промяна" - страница 15
Котките не обичат промяна без тяхното съгласие.
Роджър Карас
Един човек може да промени света.
Роза Паркс
Промените като телефона и телеграфа, които имат тенденция да намаляват разходите за организиране на пространството, ще имат тенденция да увеличават размера на фирмата.
Роналд Коуз
Бих искал да бъда запомнен, ако изобщо ме запомнят като катализатор на промяната в света, промяна към добро.
Рупърт Мърдок
Ако направим национална политика, че ще подкрепяме дребните фермери по начина, по който подкрепяме агробизнеса, внезапно ще видим промяна по отношение на цената на органичните храни.
Рут Райшил
Наистина, единственият начин да се изправим пред най-големите проблеми, които имаме, е правителството да промени начина, по който субсидира храната. Начинът, по който субсидираме храната, прави по-евтино да отидеш до Макдоналдс и да си вземеш хамбургер, отколкото салата, а това е лудост.
Рут Райшил
Динамичните движения на съвременния икономически растеж в страните, които влязоха в процеса пред другите, означаваха географско достигане; и последователното разпространение на процеса, улеснено от големи промени в транспорта и комуникацията, означаваше непрекъснато разширяване до по-слабо развитите райони.
Саймън Кузнец
Бях ужасна ученичка. Все пак успях да вляза в колеж, но моето мечтание заплашваше да ме саботира. Използвах промяна на поведението, за да прекъсна цикъла. Започнах, като зададох произволно ограничение във времето за учене: за всеки 15 минути учене си позволявах един час да мечтая. Настроих алармата.
Сандра Сиснерос
Промяната на професията е едно от най-странните възможни вътрешни пътувания.
Анри Мишо
Християнството не е "духовна" религия, както някои религии на изток. Това е интензивно "практична" религия, имаща своите морални корени в практичността на юдаизма. Той не е създаден да промени начина, по който хората мислят или вярват, колкото да промени начина, по който действат.
Сидни Харис
Ракът на гърдата може да се окаже много подобен на рак на стомаха. И този вид реорганизация на рака по отношение на неговата вътрешна генетична анатомия наистина промени начина, по който лекуваме и подхождаме към рака като цяло.
Сидхарт Мукхърджи
Промяната изисква усилия. И реалността е, че повечето хора не искат да положат усилия, за да подобрят живота си.
Сизар Милан
След като вашето мислене се промени, всичко отвън ще се промени заедно с него.
Стив Мараболи
Силата да промените живота си се крие в най-простите стъпки.
Стив Мараболи
Няма по-голяма сила за промяна от хората, вдъхновени да живеят по-добър живот.
Стив Мараболи
Ако възнамерявате да се промените, решете какво искате и живейте съответно с това живота си.
Стив Мараболи
Ние сме странно пристрастни като индивиди и медийни институции да се съсредоточаваме върху големи внезапни промени, независимо дали са добри или лоши - невероятни пробиви, като нова джаджа, която се пуска, или катастрофални провали, като самолетна катастрофа.
Стивън Джонсън
Регенерацията е духовна промяна; обръщането е духовно движение.
Стивън Чарнок
Ако искате да направите постоянна промяна, спрете да се фокусирате върху размера на проблемите си и започнете да се фокусирате върху размера на вас!
Т. Харв Екър
Промените са врата, която се отваря отвътре.
Том Питърс
Отношението е ние живеем и оставяме да живеят. Това всъщност е удивителна промяна в ценностите за доста кратко време и е пример за свобода от религията.
Том Улф
Щастие е, че съм писател, защото това ми помогна да разбера свойствата на думите. Те са това, което направи живота сложен. В битката за статус в животинското царство силата и агресивността са били изключително важни. Но сред хората, след като придобиха реч, всичко това се промени.
Том Улф
Предишна
1
...
14
15
(Текуща)
16
...
56
Следваща