Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Промяна" - страница 14
Да се ядосваш за нещо, което няма да се промени, е като да видиш какво ще се случи, ако удариш ръката си с чук отново и отново, и се учудваш всеки път, когато те боли. Така че може и да спрете да го правите.
Мерседес Лаки
Промяна или застой. Да продължите да се движите или да умрете.
Мерседес Лаки
Шоколадовите стафиди имаха някакъв рибен вкус, но на Люси не му пукаше - шоколадът беше шоколад. Тя обаче промени решението си, когато разбра, че стафидите са мънички рибни глави.
Анджи Сейдж
Знам, че много хора имат проблеми със социалното осигуряване, но бих ги призовал да се изправят срещу него при собствени условия. Да го наречем схема на Понци е подвеждащо и прави повече за замъгляване на проблема, отколкото за осветяването му. И да, знам, че ако не се направят промени, настоящата система е неустойчива. Но това не означава, че е измама.
Мичел Зукоф
Въпреки че бъдещето съществува, можете да го избегнете или промените, като промените настоящото си състояние. Чрез качеството на нашето състояние ние привличаме или сме привлечени от определени видове преживявания. Ако състоянието ни е добро, ние не привличаме или трябва да преживеем определени събития, които иначе биха били необходими, за да балансираме живота си. Ние упражняваме контрол и носим отговорност за бъдещето си, защото то се определя от настоящето ни състояние.
Мичио Куши
Считам, че е справедливо да кажа, че е подложен на голям стрес и ако искам значителни промени, това е защото светът преминава през значителни промени.
Мохамед ел Барадей
Ако не можете да промените много аспекти на работата си, трябва да промените мисленето си - да се научите да преставате да мислите за работата си като за скучна или тъпа; гледане на чашата като наполовина пълна, а не наполовина празна; намиране на положителните страни във вашата ежедневна работа и кариера.
Найджъл Къмбърланд
Моят диетолог свърши страхотна работа в промяната на диетата ми, след като установихме, че съм алергичен към неща като глутен - не мога да ям пица, паста и хляб. Отслабнах малко, но движението ми е по-рязко и се чувствам страхотно.
Новак Джокович
Хората гледат на мен като на човек, който може да промени образа на страната ни от негативен към положителен.
Новак Джокович
Ако промяната на нашия свят играе на Бог, това е просто още един начин, по който Бог ни създаде по свой образ.
Обри Де Грей
Чудо е, че дори съм жив. Понякога си мисля така. Мисля, че не мога да повярвам, че не съм се самоубил. Но има нещо в мен, което просто продължава. Мисля, че има нещо общо с утрешния ден, че винаги има такъв и че всичко може да се промени, когато дойде.
Огастин Бъроуз
Да демилитаризираме страната означава да вземем дълбоко решение. Не е достатъчно да промените името на въоръжените сили. Необходимо е да промените мнението на онези хора, които едва до вчера носеха военна униформа.
Оскар Ариас Санчес
1989 беше толкова много, много важна година за Европа. Стената падна, Съветският съюз се разпадна и толкова много неща се случиха - за 15 минути светът се промени.
Пер Петершон
Не мисля, че съм имал голям успех в прогнозирането на политиката или социалните промени, нито наистина съм се опитвал.
Пол Кругман
Каква трябва да е природата на света... ако човешките същества са в състояние да въведат промени в него?
Пол Рикьор
Колкото човек е по-нещастен, толкова повече се страхува да промени своето положение от страх да стане още по нещатен.
Пьотър Кропоткин
Докато стигнем до 2040-те години, ще можем да умножим човешкия интелект милиардно пъти. Това ще бъде дълбока промяна, която е единствена по своята същност. Компютрите ще продължават да стават все по-малки и по-малки. В крайна сметка те ще влязат в телата и мозъка ни и ще ни направят по-здрави, ще ни направят по-умни.
Рей Кързуайл
Има поне един момент в историята на всяка компания, когато трябва да се промени драстично, за да се издигне до следващото ниво на производителност. Пропуснете този момент - и вие започвате да намалявате.
Андрю Гроув
Хората са твърде склонни да следват стандартните предубеждения за това как трябва да работят организациите. Твърде често чувстваме, че не сме в състояние да направим промени и затова се надяваме, че някой някъде във вашата организация знае какво правим и каква е общата цел.
Рикардо Семлер
Архитектурата е живо същество. Ако искам да оставя нещо за бъдещето, то трябва да може да се промени - но да запази нещо от етоса, който изградихме за 50 години.
Ричард Роджърс
На мен ми харесва да мисля, че животът е способен напълно да се промени само за няколко часа. Иначе би ми било скучно да живея.
Робърт Дауни Джуниър
САЩ обезсмисля Китай заради политиката си за обменни курсове, която Вашингтон не харесва. Но едностранчивият натиск върху Китай да промени валутния си курс е неуспешен.
Робърт Мъндел
Предишна
1
...
13
14
(Текуща)
15
...
56
Следваща