Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Пара" - страница 52
Индивидуални инвеститори внимавайте: Ако постоянно се притеснявате от срив, вероятно правите някои големи грешки - и губите много пари в процеса.
Кас Сънстейн
Странно как хората се държат около тези които са с пари.
Алисън Морган
Жената е единственото, заради което мъжа може да забрави за парите.
Алфред Бестър
Парите обичат сметка, а книгата молив.
Като Ломб
Израснах в заможен крайградски свят и никога не се тревожех за пари, докато не пораснах и не намерих чудесни оригинални начини да прецакам живота си.
Катрин Апългейт
Парите ви купуват време и време ви купува внимание.
Катрин Стедман
Компаниите харчат милиони долари за защитни стени, криптиране и устройства за защитен достъп и това е загуба на пари, тъй като нито една от тези мерки не е насочена към най-слабото звено във веригата за сигурност: хората, които използват, администрират, оперират и отчитат компютърни системи, които съдържат защитена информация.
Кевин Митник
Не бях хакер за парите и не трябваше да причини щети.
Кевин Митник
Моето хакване беше свързано с това да стана най-добрият в заобикалянето на сигурността. Така че, когато бях беглец, работех като системен администратор, за да печеля пари. Не съм крал пари или съм използвал кредитни карти на други хора. Вършех работа от 9 до 5.
Кевин Митник
Парите не са най-важното нещо в живота, но те влияят на всичко, което е важно за теб.
Ким Кийосаки
Парите не купуват щастие, но с тях е много по-приятно да бъдеш нещастен.
Ким Кийосаки
Ако в младостта власт на жените дава сексът, то с възрастта контрол над ситуацията позволяват само парите.
Ким Кийосаки
Ефективността беше просто измерване на това колко бързо парите преминават от бедните към богатите. Предпочитаме обратното на ефективността, което ще речем, справедливостта.
Ким Робинсън
Парите говорят, а многото пари пеят и танцуват.
Шерилин Кениън
Колко наивна бях в онези дни. Минах през живота, без да знам нищо. Работа, любов, да се напия малко на парти, за да се освободя от напрежението, да печеля пари, за да се чувствам в безопасност. Нито след милион години не бих разбрал, че светът е бъркотия, както каза Ирина, където мислите движат вятъра и погледите те унищожават или спасяват.
Клара Санчес
Първата индустриална революция използва вода и пара, за да механизира производството. Втората използва електрическа енергия за създаване на масово производство. Третата използва електроника и информационни технологии за автоматизиране на производството.
Клаус Шваб
Полезна информация за пазара може да бъде получена само чрез "набези" на този пазар, тестване и търсене, проби и грешки, продажби на реални продукти на реални хора, които плащат реални пари.
Клейтън Кристенсен
Ако вие имате пари и сте достатъчно общителни, вие волю-неволю сте познати с голямо количество хора.
Катрин Уеб
Имате ли идея, която можете да обясните на много прост език? Вашата идея е осъществима, печеливша и убедителна ли е? Ясно ли е как идеята ще спечели пари? Когато мислиш за идеята, кара ли те да се чувстваш развълнуван?
Крис Гилбо
Промяната е досадна идея. За много хора най-голямото предизвикателство при промяната на хранителните им навици не са парите, времето или образованието; това преструктурира връзката им между храната и любовта.
Крис Кар
Той смята, че сме направени от пари.
Кристин Кашор
Изправен пред почти неизбежното заключение, че е продавал лимони, Найк премина в режим на приготвяне на лимонада. Джеф Пишота стана ръководител на строго секретен и на пръв поглед невъзможен проект: намиране на начин да спечелиш пари от бос крак.
Кристофър Макдугъл
Предишна
1
...
51
52
(Текуща)
53
...
60
Следваща