Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Пара" - страница 50
Първата половина на живота човек е готов да даде здраве заради пари, а втората половина от живота той е готов да даде всички пари заради здраве.
Александър Свияш
Властта, стоките и парите съществуват от незапомнени времена. Когато парите се превърнаха в стока, дойде капитализмът. Когато властта се превърна в стока, дойде демокрацията.
Алексей Кунгуров
Те са недостъпни за него, защото няма пари да прави секс с честни жени. Това доказва, че честта е само версия на проституцията.
Едгар Хилзенрат
Парите и Смъртта са вечните врагове.
Едуард Форстър
Аз съм в тази индустрия не заради някакви пари или някаква слава. А за възможността да преживея различни животи, превъплъщавайки се в съвършено различни хора.
Едуард Нортън
Парите са хубави, но аз не съм в тази игра за парите.
Едуард Прескът
По-добри ли бяха ирониите на данъчното облагане: набиране на пари за училища и болници, пътища и мостове и харчене за взривяване на училища и болници, пътища и мостове в саморазрушаващи се войни?
Едуард Сейнт Обин
Никога не използвайте условно време, когато става въпрос за пари.
Едуард Сейнт Обин
Родителите ми бяха първите ми шефове - те ми дадоха моя морален компас, цели и първо признание. Баща ми е работил 25 години за Ролс-Ройс в Англия. Той ме научи на стойността да работиш някъде, където можеш да направиш разлика - да не гониш пари, а да вършиш работа, която смяташ за целенасочена.
Ейдриън Гостик
Луи е музикант. Както повечето музиканти, той се нуждае от пари.
Е. Б. Уайт
Има три теми, които не се обсъждат с мъжете: това са пари, настояще и възраст.
Елена Звездная
- Представете си, аз съм такъв късметлия: на четиридесет години не бях спечелил пари, нито врагове.
Елена Яковлева
Така че парите правят пари, често независимо от волята на техните собственици.
Елизабет Адлър
Времето за хора с ограничени средства се измерва в пари.
Елизабет Гаскел
Парите не трансформират човек - единственото, което може, е любовта.
Елинор Катън
В Либерия основната ни пречка е инфраструктурата: светлините, водата, пътищата. Компаниите не могат да работят без тези неща. И въпреки че имаме ангажименти от нашите партньори, е необходимо време да превърнем ангажиментите в пари.
Елен Джонсън Сърлиф
Изглежда, аз имам достатъчно пари, че повече никога да не работя.
Ема Уотсън
Усмивката не струва нищо в пари, време или усилия, но е буквално вярно, че тя може да бъде от изключително значение в живота на човек.
Емет Фокс
На пръв поглед изглежда, че става въпрос за пари, но е за власт. Дали властта ще премине към информационните монополи или ще отиде при разработчиците и потребителите?
Ерик Реймънд
Да харчите пари означава да направите информиран избор.
Естер Войчицки
По-полезно е да имате знания за разфасовки на месо, отколкото много пари.
Жак Пепен
Мисля, че има и други неща в живота освен пари, бира и секс, само че не знам кои са...
Жан Маре
Предишна
1
...
49
50
(Текуща)
51
...
60
Следваща