Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Пара" - страница 5
Причината, поради която мързелът рядко се налага като начин на живот, се свежда до една проста причина: парите. От активен начин на живот могат да се направят богатства. Фитнес залите начисляват такси. Но никой няма да прави пари от сън. Безплатен е.
Том Ходжкинсън
Трябва да си романтик, за да инвестираш себе си, парите и времето си в сирене.
Антъни Бурдейн
Парите и успехът не променят хората; те просто подсилват онова, което вече съществува.
Уил Смит
На мен не ми е нужна слава. На мен не са ми нужни пари. На мен не ми е нужен секс. Аз правя това, което правя, понеже трябва да го правя.
Джаред Лето
Безгранична е фантазията на човек, на когото са му нужни пари.
Александър Валентинович Вампилов
Успех е когато е вълнува всяко нещо на света, освен парите.
Джони Кеш
Не можеш да купиш любов за пари, но за тях може да си вземеш много добри шоколадово-джинджифилени бисвкити.
Дилан Моран
Влагам парите си в банка: Аз мисля за живота след манекенството, когато аз няма вече да съм известна.
Ева Херцигова
Аз пиша за себе си, а печатам за пари.
Александър Пушкин
Цивилизованите страни обикновено приемат злато или сребро или и двете като пари.
Алфред Маршал
Не си богат, докато не притежаваш нещо, което не може да се купи с пари.
Гарт Брукс
Никога не подценявайте решимостта на хлапе с много свободно време и малко пари.
Кори Доктороу
Обществото е изобретило три начина да се държат хората в робство: насилие, пари и свобода.
Габриел Лауб
Реклама: науката да се арестува човешкият интелект достатъчно дълго време, за да се получат пари от него.
Стивън Лийкок
Парите не могат да ти купят щастие, но могат да ти донесат по-приятна форма на мизерия.
Спайк Милиган
Всичко, което може да се уреди с пари, е евтино.
Ерих Мария Ремарк
Щастието не е в самото притежание на парите. То се крие в радостта от постигнатото, в тръпката от творческото усилие.
Франклин Делано Рузвелт
Парите са скъпи, животът човешки е още по-скъп, но времето [на война] е най-скъпо.
Александър Суворов
Светът се състои от безделници, които искат да имат пари, без да работят, и глупаци, които са готови да работят, без да забогатяват.
Джордж Бърнард Шоу
Издателите мислят за това, че печелят пари, и ако вие пишете добре, те не се интересуват, кой сте вие - мъж, жена или слон.
Маргарет Атууд
Проблемът със социализма е, че в крайна сметка изчерпвате парите на други хора.
Маргарет Тачър
Социалистическите правителства традиционно правят финансова каша. Те винаги изчерпват парите на други хора. Това е доста характерна характеристика за тях.
Маргарет Тачър
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
60
Следваща